Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesatori: mgc topoloveni inaugureaza fabrica de conserve, conserve mixte si preparate din carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

In urma unei modernizari pe scara larga, MGC Topoloveni inaugureaza azi complexul de fabrici agro-alimentare din Toploveni si lanseaza o noua sectie sub brandul Bunatati de Topoloveni – fondat 1901.

In ultimii ani MGC Topoloveni a investit progresiv in extinderea complexului prin adaugarea unei noi fabrici: Fabrica de Preparate din Carne. De asemenea, compania a modernizat si vechea fabrica de la 1901, care poarta acum denumirea deFabrica de Conserve Legume-Fructe, Conserve Mixte si Preparate din Carne. Ultima etapa a modernizarii, respectiv cea a fabricii vechi, a fost realizata printr-o investitie in valoare de 3,7 mil. Euro.

In total, investitia in extinderea si modernizarea intregului complex, de la preluare si pana in prezent, insumeaza peste 14 milioane de Euro si a fost realizata cu sprijinul Uniunii Europene, Banca Romaneasca si al Guvernului Romaniei, prin Fondul European Agricol pentru Dezvoltarea Rurala, in cadrul Programului National pentru Dezvoltare Rurala. Mai mult decat atat, compania isi propune sa investeasca in continuare in complexul de la Topoloveni.

Fabricile din cadrul complexului MGC Topoloveni detin certificate de export, utilajele moderne respecta toate standardele europene in materie de siguranta alimentara si calitate, iar intregul complex este certificat ISO 22000.

Ministrul Daniel Constantin va fi prezent la inaugurare.

Tehnologia Microcat® pentru epurarea apei uzate din Industria Alimentară
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Stațiile de epurare din Industria alimentară, dar nu numai, se confruntă frecvent cu depășiri ale limitelor de deversare. Acest fapt se datorează subdimensionării, tehnologiilor învechite sau proiectării defectuoase.   Institutul Bioscience din Statele Unite ale Americii a dezvoltat o gamă de produse, pentru...

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...