Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesatori: mgc topoloveni inaugureaza fabrica de conserve, conserve mixte si preparate din carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

In urma unei modernizari pe scara larga, MGC Topoloveni inaugureaza azi complexul de fabrici agro-alimentare din Toploveni si lanseaza o noua sectie sub brandul Bunatati de Topoloveni – fondat 1901.

In ultimii ani MGC Topoloveni a investit progresiv in extinderea complexului prin adaugarea unei noi fabrici: Fabrica de Preparate din Carne. De asemenea, compania a modernizat si vechea fabrica de la 1901, care poarta acum denumirea deFabrica de Conserve Legume-Fructe, Conserve Mixte si Preparate din Carne. Ultima etapa a modernizarii, respectiv cea a fabricii vechi, a fost realizata printr-o investitie in valoare de 3,7 mil. Euro.

In total, investitia in extinderea si modernizarea intregului complex, de la preluare si pana in prezent, insumeaza peste 14 milioane de Euro si a fost realizata cu sprijinul Uniunii Europene, Banca Romaneasca si al Guvernului Romaniei, prin Fondul European Agricol pentru Dezvoltarea Rurala, in cadrul Programului National pentru Dezvoltare Rurala. Mai mult decat atat, compania isi propune sa investeasca in continuare in complexul de la Topoloveni.

Fabricile din cadrul complexului MGC Topoloveni detin certificate de export, utilajele moderne respecta toate standardele europene in materie de siguranta alimentara si calitate, iar intregul complex este certificat ISO 22000.

Ministrul Daniel Constantin va fi prezent la inaugurare.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...