Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesatori: mgc topoloveni inaugureaza fabrica de conserve, conserve mixte si preparate din carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

In urma unei modernizari pe scara larga, MGC Topoloveni inaugureaza azi complexul de fabrici agro-alimentare din Toploveni si lanseaza o noua sectie sub brandul Bunatati de Topoloveni – fondat 1901.

In ultimii ani MGC Topoloveni a investit progresiv in extinderea complexului prin adaugarea unei noi fabrici: Fabrica de Preparate din Carne. De asemenea, compania a modernizat si vechea fabrica de la 1901, care poarta acum denumirea deFabrica de Conserve Legume-Fructe, Conserve Mixte si Preparate din Carne. Ultima etapa a modernizarii, respectiv cea a fabricii vechi, a fost realizata printr-o investitie in valoare de 3,7 mil. Euro.

In total, investitia in extinderea si modernizarea intregului complex, de la preluare si pana in prezent, insumeaza peste 14 milioane de Euro si a fost realizata cu sprijinul Uniunii Europene, Banca Romaneasca si al Guvernului Romaniei, prin Fondul European Agricol pentru Dezvoltarea Rurala, in cadrul Programului National pentru Dezvoltare Rurala. Mai mult decat atat, compania isi propune sa investeasca in continuare in complexul de la Topoloveni.

Fabricile din cadrul complexului MGC Topoloveni detin certificate de export, utilajele moderne respecta toate standardele europene in materie de siguranta alimentara si calitate, iar intregul complex este certificat ISO 22000.

Ministrul Daniel Constantin va fi prezent la inaugurare.

FAO: Crizele alimentare și foamea acută se intensifică
Autor: meatmilk  /   vineri, 23 martie 2018

(Comunicat) Aproximativ 124 milioane de persoane din 51 de țări au fost afectate de insecuritate alimentară acută în 2017, cu 11 milioane de persoane mai mult decât în anul precedent – potrivit celei mai recente ediții a Raportului Global privind Crizele Alimentare.   Raportul definește insecuritatea alimentară acută ca și...

Wave Division a lansat tehnologia de detecție facială a consumatorilor
Autor: Nora Marin  /   vineri, 23 martie 2018

Petrivit unei prezentări publicată pe site-ul agenției, Wave Division a lansat un nou serviciu care analizează comportamentul cumpărătorului când acesta se află în fața unui raft sau a unui mesaj publicitar, pentru o înțelegere mult mai profundă a modului în care consumatorii interacționează cu brandurile în magazine,...