Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesatori: mgc topoloveni inaugureaza fabrica de conserve, conserve mixte si preparate din carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

In urma unei modernizari pe scara larga, MGC Topoloveni inaugureaza azi complexul de fabrici agro-alimentare din Toploveni si lanseaza o noua sectie sub brandul Bunatati de Topoloveni – fondat 1901.

In ultimii ani MGC Topoloveni a investit progresiv in extinderea complexului prin adaugarea unei noi fabrici: Fabrica de Preparate din Carne. De asemenea, compania a modernizat si vechea fabrica de la 1901, care poarta acum denumirea deFabrica de Conserve Legume-Fructe, Conserve Mixte si Preparate din Carne. Ultima etapa a modernizarii, respectiv cea a fabricii vechi, a fost realizata printr-o investitie in valoare de 3,7 mil. Euro.

In total, investitia in extinderea si modernizarea intregului complex, de la preluare si pana in prezent, insumeaza peste 14 milioane de Euro si a fost realizata cu sprijinul Uniunii Europene, Banca Romaneasca si al Guvernului Romaniei, prin Fondul European Agricol pentru Dezvoltarea Rurala, in cadrul Programului National pentru Dezvoltare Rurala. Mai mult decat atat, compania isi propune sa investeasca in continuare in complexul de la Topoloveni.

Fabricile din cadrul complexului MGC Topoloveni detin certificate de export, utilajele moderne respecta toate standardele europene in materie de siguranta alimentara si calitate, iar intregul complex este certificat ISO 22000.

Ministrul Daniel Constantin va fi prezent la inaugurare.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...