Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesatori: mgc topoloveni mareste productia de conserve si preparate cu carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform zf.ro, producatorul de conserve MGC International Investments a finalizat o noua investitie de 3,7 milioane de euro in modernizarea fabricii de la Topoloveni, lansand o noua linie de produse sub brandul Bunatati de Topoloveni.

Dupa ultima etapa de modernizare a vechii fabrici de prelucrare a fructelor si legumelor, MGC Topoloveni poate asigura capacitati de peste 30 tone de mancare gatita si specialitati traditionale pe zi, a declarat, intr-un comunicat, director general MGC Topoloveni, Nicolae Pauna.

Fabrica de prelucrare a fructelor si legumelor, cu o traditie in domeniu care dateaza din 1901, a fost preluata in 2002 de catre compania MGC International Investments, aflata in proprietatea fratilor de origine libaneza Mohammad, Hassan si Ahmed Murad, proprietarii mai multor hoteluri si ai restaurantelor fast-food Spring Time.

De la preluare, complexul MGC din Topoloveni a fost extins si modernizat cu investitii care totalizeaza peste 14 milioane de euro, derulate in mai multe etape. Odata cu finalizarea ultimei etape de dezvoltare si modernizare a complexului de fabrici, MGC Topoloveni a lansat gama de produse traditionale, Bunatati de Topoloveni, care va include specialitati traditionale.

Suprafata totala a complexului este de aproape 6 hectare, pe care se afla fabrica de conserve legume-fructe si mixte, o fabrica de preparate din carne si o fabrica de sosuri. Brandurile produse in prezent la Topoloveni sunt Mandy si Spring Sauce.

Perutnina Ptuj România, preluată de MHP SE-Cipru
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat C.C.) Consiliul Concurenței analizează operațiunea prin care grupul MHP SE (Cipru) preia Perutnina Ptuj d.d. (Slovenia) și, implicit, Perutnina România SRL.   Grupul MHP SE are ca obiect de activitate comercializarea produselor din carne de pasăre. În România, MHP SE obține venituri din vânzarea produselor din carne...

INSSE: Valoarea producţiei agricole pe macroregiuni, în anul 2017 (Date definitive)
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Indicele producţiei ramurii agricole în anul 2017 faţă de anul 2016 a fost 112,5% pe total, 119,5% la producţia vegetală şi 99,6% la producţia animală.   În ceea ce priveşte valoarea serviciilor agricole, aceasta este în general nesemnificativă, în anul 2017 contribuind cu numai 1,2% la valoarea producţiei...