Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesatori: mgc topoloveni mareste productia de conserve si preparate cu carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform zf.ro, producatorul de conserve MGC International Investments a finalizat o noua investitie de 3,7 milioane de euro in modernizarea fabricii de la Topoloveni, lansand o noua linie de produse sub brandul Bunatati de Topoloveni.

Dupa ultima etapa de modernizare a vechii fabrici de prelucrare a fructelor si legumelor, MGC Topoloveni poate asigura capacitati de peste 30 tone de mancare gatita si specialitati traditionale pe zi, a declarat, intr-un comunicat, director general MGC Topoloveni, Nicolae Pauna.

Fabrica de prelucrare a fructelor si legumelor, cu o traditie in domeniu care dateaza din 1901, a fost preluata in 2002 de catre compania MGC International Investments, aflata in proprietatea fratilor de origine libaneza Mohammad, Hassan si Ahmed Murad, proprietarii mai multor hoteluri si ai restaurantelor fast-food Spring Time.

De la preluare, complexul MGC din Topoloveni a fost extins si modernizat cu investitii care totalizeaza peste 14 milioane de euro, derulate in mai multe etape. Odata cu finalizarea ultimei etape de dezvoltare si modernizare a complexului de fabrici, MGC Topoloveni a lansat gama de produse traditionale, Bunatati de Topoloveni, care va include specialitati traditionale.

Suprafata totala a complexului este de aproape 6 hectare, pe care se afla fabrica de conserve legume-fructe si mixte, o fabrica de preparate din carne si o fabrica de sosuri. Brandurile produse in prezent la Topoloveni sunt Mandy si Spring Sauce.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...