Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesatori: mgc topoloveni mareste productia de conserve si preparate cu carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform zf.ro, producatorul de conserve MGC International Investments a finalizat o noua investitie de 3,7 milioane de euro in modernizarea fabricii de la Topoloveni, lansand o noua linie de produse sub brandul Bunatati de Topoloveni.

Dupa ultima etapa de modernizare a vechii fabrici de prelucrare a fructelor si legumelor, MGC Topoloveni poate asigura capacitati de peste 30 tone de mancare gatita si specialitati traditionale pe zi, a declarat, intr-un comunicat, director general MGC Topoloveni, Nicolae Pauna.

Fabrica de prelucrare a fructelor si legumelor, cu o traditie in domeniu care dateaza din 1901, a fost preluata in 2002 de catre compania MGC International Investments, aflata in proprietatea fratilor de origine libaneza Mohammad, Hassan si Ahmed Murad, proprietarii mai multor hoteluri si ai restaurantelor fast-food Spring Time.

De la preluare, complexul MGC din Topoloveni a fost extins si modernizat cu investitii care totalizeaza peste 14 milioane de euro, derulate in mai multe etape. Odata cu finalizarea ultimei etape de dezvoltare si modernizare a complexului de fabrici, MGC Topoloveni a lansat gama de produse traditionale, Bunatati de Topoloveni, care va include specialitati traditionale.

Suprafata totala a complexului este de aproape 6 hectare, pe care se afla fabrica de conserve legume-fructe si mixte, o fabrica de preparate din carne si o fabrica de sosuri. Brandurile produse in prezent la Topoloveni sunt Mandy si Spring Sauce.

Domnul Adrian Bența va fi speaker al Conferinței Meat.Milk 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

Unul dintre cei mai mari experti financiari din Romania, domnul Adrian Benta, va fi speaker al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2018, evenimant care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub genericul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte față de noile realități ale...

Programul MADR de înființare și dezvoltare a formelor asociative
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale informează că se află în desfășurare licitația deschisă pentru atribuirea contractului privind „Consiliere acordată producătorilor agricoli în vederea înființării și dezvoltării formelor asociative în sectorul agricol”, număr anunț de participare în SEAP nr....