Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesatori: orlkla foods a lansat doua noi sortimente de pateuri

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Orkla Foods Romania, parte a grupului norvegian Orkla, a lansat de curand doua noi sortimente de pateuri.

Astfel, pateul LaMinut intregeste mesele cu o noua categorie de produs – pateul de porc. Cu un continut ridicat de ficat (20%) si o condimentatie deosebita si echilibrata, pateul LaMinut este disponbil in trei variante de gramaj: 100, 200 si 300 g.

Al doilea produs este pateul Ardealul cu fainosag, cu acelasi gust zdravan de ficat si mixul secret al ardelenilor, fainosagul, dar si cu multa carne si bucati gustoase de masline sau ardei gras, vizibile in compozitie.

Orkla Brands opereaza pe bazele unui model de business multi-local, unde responsabilitatea crearii valorii in activitatile de baza apartine, local, fiecarei companii in parte. Astfel, Orkla Foods Romania activeaza sub umbrela Orkla Foods Ingredients dar este un business local care beneficiaza de intregul know-how si de expertiza grupului in domeniu.

Modelul multi-local de business permite crearea de sinergii intre companiile grupului, obtinute prin impartasirea celor mai bune practici si a celor mai eficiente si rentabile functii suport.

Programul de sprijin pentru comercializarea lânii dă rezultate
Autor: meatmilk  /   luni, 19 martie 2018

(Comunicat MADR) Odată cu începerea sezonului de tuns al oilor, au fost livrate și primele cantități de lână către centrele de colectare a lânii. Astfel, primele rezultate ale programului de sprijin pentru comercializarea lanii se inregistreaza in judetele Sibiu si Constanta,  care au colectat o cantitate de lana de peste 1500 de tone,...

Apelul oamenilor de afaceri către Doamna Prim Ministru Viorica Dăncilă
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 martie 2018

(Comunicat) Reprezentanții Coaliției pentru Dezvoltarea României (CDR), inițiativă a mediului de afaceri din România coordonată de la începutul acestui an de Dragoș Anastasiu (Președintele Camerei de Comerț Româno-Germane) au prezentat membrilor Guvernului prioritățile mediului de afaceri, exprimându-și totodată disponibilitatea...