Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesatori: orlkla foods a lansat doua noi sortimente de pateuri

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Orkla Foods Romania, parte a grupului norvegian Orkla, a lansat de curand doua noi sortimente de pateuri.

Astfel, pateul LaMinut intregeste mesele cu o noua categorie de produs – pateul de porc. Cu un continut ridicat de ficat (20%) si o condimentatie deosebita si echilibrata, pateul LaMinut este disponbil in trei variante de gramaj: 100, 200 si 300 g.

Al doilea produs este pateul Ardealul cu fainosag, cu acelasi gust zdravan de ficat si mixul secret al ardelenilor, fainosagul, dar si cu multa carne si bucati gustoase de masline sau ardei gras, vizibile in compozitie.

Orkla Brands opereaza pe bazele unui model de business multi-local, unde responsabilitatea crearii valorii in activitatile de baza apartine, local, fiecarei companii in parte. Astfel, Orkla Foods Romania activeaza sub umbrela Orkla Foods Ingredients dar este un business local care beneficiaza de intregul know-how si de expertiza grupului in domeniu.

Modelul multi-local de business permite crearea de sinergii intre companiile grupului, obtinute prin impartasirea celor mai bune practici si a celor mai eficiente si rentabile functii suport.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...