Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesatori: orlkla foods a lansat doua noi sortimente de pateuri

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Orkla Foods Romania, parte a grupului norvegian Orkla, a lansat de curand doua noi sortimente de pateuri.

Astfel, pateul LaMinut intregeste mesele cu o noua categorie de produs – pateul de porc. Cu un continut ridicat de ficat (20%) si o condimentatie deosebita si echilibrata, pateul LaMinut este disponbil in trei variante de gramaj: 100, 200 si 300 g.

Al doilea produs este pateul Ardealul cu fainosag, cu acelasi gust zdravan de ficat si mixul secret al ardelenilor, fainosagul, dar si cu multa carne si bucati gustoase de masline sau ardei gras, vizibile in compozitie.

Orkla Brands opereaza pe bazele unui model de business multi-local, unde responsabilitatea crearii valorii in activitatile de baza apartine, local, fiecarei companii in parte. Astfel, Orkla Foods Romania activeaza sub umbrela Orkla Foods Ingredients dar este un business local care beneficiaza de intregul know-how si de expertiza grupului in domeniu.

Modelul multi-local de business permite crearea de sinergii intre companiile grupului, obtinute prin impartasirea celor mai bune practici si a celor mai eficiente si rentabile functii suport.

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...

Audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) A demarat misiunea de audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană (PPA). Aceasta este pentru a patra oară când experți europeni vizitează România, în ultimul an si jumătate, pe tema Pestei Porcine Africane.   Această misiune de audit vizează evaluarea modului în care au fost aplicate...