Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Procesatori: petry-primacom din tg. mures, isi extinde reteaua proprie de magazine

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Continuand o traditie inceputa inca din anul 1879, compania procesatoare de carne Petry-Primacom, din Targu Mures, isi extinde reteaua de magazine.

Dupa deschiderea unei noi unitati de procesare si dupa deschiderea in parallel a primului magazine propriu, Petry-Primacom a inaugurat un lant local de magazine in Targu-Mures, Odorheiu Secuiesc, Reghin, Toplita, Gheorheni, Sighisoara si Miercurea Ciuc.

In toate aceste magazine se comercializeaza exclusiv carne si produse de carne furnizate de firma Petry.

Totodata, a fost lansat si noul slogan, „Noul Gust al Traditiei”, a carei continuitate este asigurata de abatorul si unitatea de prelucrare, construite in perioada 1994-1996 si modernizate recent.

Meat.Milk 2019: În ziua de 31 mai, fii prezent la Forum Retail!
Autor: meatmilk  /   marți, 26 martie 2019

Tendințele de globalizare ale piețelor internaționale de carne și lapte se manifestă tot mai pregnant. Puși în fața acestei noi realități, fermierii, procesatorii și retail-ul din România trebuie să își adapteze afacerile. Cum vor reuși să facă acest lucru, în condițiile în care se propune o nouă paradigmă legislativă? Cum...

Când gura bate fundul oii
Autor: Ilie Stoian  /   luni, 25 martie 2019

În luna decembrie a anului trecut, autoritățile de la București anunțau cu bucurie semnarea unui acord cu Regatul Hașemit al Iordaniei, pentru exportul către acea țară a unui număr de 100.000 de ovine.   Anunțul a avut darul să ofere o perspectivă favorabilă ciobanilor români, în condițiile în care, după cum bine...