Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesatori: petry-primacom din tg. mures, isi extinde reteaua proprie de magazine

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Continuand o traditie inceputa inca din anul 1879, compania procesatoare de carne Petry-Primacom, din Targu Mures, isi extinde reteaua de magazine.

Dupa deschiderea unei noi unitati de procesare si dupa deschiderea in parallel a primului magazine propriu, Petry-Primacom a inaugurat un lant local de magazine in Targu-Mures, Odorheiu Secuiesc, Reghin, Toplita, Gheorheni, Sighisoara si Miercurea Ciuc.

In toate aceste magazine se comercializeaza exclusiv carne si produse de carne furnizate de firma Petry.

Totodata, a fost lansat si noul slogan, „Noul Gust al Traditiei”, a carei continuitate este asigurata de abatorul si unitatea de prelucrare, construite in perioada 1994-1996 si modernizate recent.

Tehnologia Microcat® pentru epurarea apei uzate din Industria Alimentară
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Stațiile de epurare din Industria alimentară, dar nu numai, se confruntă frecvent cu depășiri ale limitelor de deversare. Acest fapt se datorează subdimensionării, tehnologiilor învechite sau proiectării defectuoase.   Institutul Bioscience din Statele Unite ale Americii a dezvoltat o gamă de produse, pentru...

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...