Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesatori: petry-primacom din tg. mures, isi extinde reteaua proprie de magazine

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Continuand o traditie inceputa inca din anul 1879, compania procesatoare de carne Petry-Primacom, din Targu Mures, isi extinde reteaua de magazine.

Dupa deschiderea unei noi unitati de procesare si dupa deschiderea in parallel a primului magazine propriu, Petry-Primacom a inaugurat un lant local de magazine in Targu-Mures, Odorheiu Secuiesc, Reghin, Toplita, Gheorheni, Sighisoara si Miercurea Ciuc.

In toate aceste magazine se comercializeaza exclusiv carne si produse de carne furnizate de firma Petry.

Totodata, a fost lansat si noul slogan, „Noul Gust al Traditiei”, a carei continuitate este asigurata de abatorul si unitatea de prelucrare, construite in perioada 1994-1996 si modernizate recent.

Evoluția PPA în UE a fost analizată la Bruxelles
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) Președintele ANSVSA, dr. Geronimo Brănescu, a participat în perioada 10 – 11 iulie, la grupul de lucru al șefilor serviciilor veterinare din Uniunea Europeană, care s-a desfășurat la Bruxelles.   O temă importantă pe agenda întâlnirii a fost cea a evoluției Pestei Porcine Africane (PPA) pe continentul european....

INSSE: Laptele colectat și producția de lactate în luna mai 2018 (Raport extins)
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cantitatea de lapte de vacă colectată de la exploataţiile agricole şi centrele de colectare de către unităţile procesatoare a crescut cu 18,3% faţă de luna aprilie 2018 și cu 7,5% faţă de luna mai 2017.   Cantitatea de lapte de vacă colectată de la exploataţiile agricole şi centrele de...