Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesatori: petry-primacom din tg. mures, isi extinde reteaua proprie de magazine

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Continuand o traditie inceputa inca din anul 1879, compania procesatoare de carne Petry-Primacom, din Targu Mures, isi extinde reteaua de magazine.

Dupa deschiderea unei noi unitati de procesare si dupa deschiderea in parallel a primului magazine propriu, Petry-Primacom a inaugurat un lant local de magazine in Targu-Mures, Odorheiu Secuiesc, Reghin, Toplita, Gheorheni, Sighisoara si Miercurea Ciuc.

In toate aceste magazine se comercializeaza exclusiv carne si produse de carne furnizate de firma Petry.

Totodata, a fost lansat si noul slogan, „Noul Gust al Traditiei”, a carei continuitate este asigurata de abatorul si unitatea de prelucrare, construite in perioada 1994-1996 si modernizate recent.

ANSVSA: Oportunități pentru exportul de lână în Africa de Sud
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 februarie 2018

(Comunicat) Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) a finalizat o altă acțiune întreprinsă în cadrul strategiei de extindere și de deschidere de noi piețe de desfacere pentru produsele autohtone.   Una dintre oportunitățile identificate a fost piața importantă reprezentată de...

Lidl și-a finalizat noul headquarter din România
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 februarie 2018

(Comunicat) Lidl România a definitivat construcția și amenajarea noului sediu central al companiei, un proiect inovator și complex, eficientizat pentru cel mai redus impact asupra mediului.Clădirea de birouri a beneficiat de folosirea unor tehnologii de construcție de ultimă generație și include dotări și facilități la standarde...