Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Procesatori romani, purcedeti la rebranduire. urgent

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Comisia Europeana a stabilit: cunoscutii carnati care se gasesc pe toate rafturile magazinelor din Romania, sunt o specialitate poloneza.

Comisia Europeana a convenit sa acorde certificatul de specialitate traditionala garantata pentru carnatii cabanos polonezi, scrie Warsaw Business Journal.

Decizia Comisiei vine dupa un conflict polono-german, dat find ca Germania, cel mai mare producator de carnati din Europa, sustinea ca reespectivul sortiment de carnati nu este o specialitate poloneza. In cele din urma, Germania a renuntat la opozitia sa.

Vizibilitatea mărcilor de lactate în on-line, în luna august 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 septembrie 2019

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei  TreeWorks, au dat publicitatii Top-ul vizibilitatii mărcilor de lactate, in on-line, pentru luna august 2019.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai importante. Datele...

Depunerea dosarelor pe Submăsura 17.1 se poate face până pe 30 noiembrie
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 septembrie 2019

(Comunicat) AFIR reamintește fermierilor că dosarele pentru Submăsura 17.1 - Prime de asigurare a culturilor, a animalelor și a plantelor se pot depune până cel târziu în data de 30 noiembrie 2019.   SCOPUL acestei submăsuri este:   - încurajarea fermierilor să participe la schemele de asigurare private în...