Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Procesatori romani, purcedeti la rebranduire. urgent

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Comisia Europeana a stabilit: cunoscutii carnati care se gasesc pe toate rafturile magazinelor din Romania, sunt o specialitate poloneza.

Comisia Europeana a convenit sa acorde certificatul de specialitate traditionala garantata pentru carnatii cabanos polonezi, scrie Warsaw Business Journal.

Decizia Comisiei vine dupa un conflict polono-german, dat find ca Germania, cel mai mare producator de carnati din Europa, sustinea ca reespectivul sortiment de carnati nu este o specialitate poloneza. In cele din urma, Germania a renuntat la opozitia sa.

Meat.Milk 2019: În ziua de 31 mai, fii prezent la Forum Retail!
Autor: meatmilk  /   marți, 26 martie 2019

Tendințele de globalizare ale piețelor internaționale de carne și lapte se manifestă tot mai pregnant. Puși în fața acestei noi realități, fermierii, procesatorii și retail-ul din România trebuie să își adapteze afacerile. Cum vor reuși să facă acest lucru, în condițiile în care se propune o nouă paradigmă legislativă? Cum...

Când gura bate fundul oii
Autor: Ilie Stoian  /   luni, 25 martie 2019

În luna decembrie a anului trecut, autoritățile de la București anunțau cu bucurie semnarea unui acord cu Regatul Hașemit al Iordaniei, pentru exportul către acea țară a unui număr de 100.000 de ovine.   Anunțul a avut darul să ofere o perspectivă favorabilă ciobanilor români, în condițiile în care, după cum bine...