Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesatori romani, purcedeti la rebranduire. urgent

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Comisia Europeana a stabilit: cunoscutii carnati care se gasesc pe toate rafturile magazinelor din Romania, sunt o specialitate poloneza.

Comisia Europeana a convenit sa acorde certificatul de specialitate traditionala garantata pentru carnatii cabanos polonezi, scrie Warsaw Business Journal.

Decizia Comisiei vine dupa un conflict polono-german, dat find ca Germania, cel mai mare producator de carnati din Europa, sustinea ca reespectivul sortiment de carnati nu este o specialitate poloneza. In cele din urma, Germania a renuntat la opozitia sa.

Lucrătura UE la linguriCA-CAlității
Autor: Ilie Stoian  /   vineri, 25 mai 2018

Zilele trecute, redacția noastră a primit din partea Comisiei de Agricultură a Parlamentului European Declarația în care detaliază principiile după care va fi construit noul exercițiu financiar al Uniunii Europene, pentru perioada 2021-2027.   Tema este amplă și, până la momentul adoptării noii Strategii Agricole Comune,...

GfK: Puterea de cumpărare a românilor, cea mai mare rată de creștere în 2017
Autor: meatmilk  /   joi, 24 mai 2018

(Comunicat) GfK a derulat un studiu - analiză a scenei de retail european, cuprinzând cele mai recente evoluții și prognoze pentru 2018. Indicatorii de piață evaluați de GfK pentru cele 32 de țări europene analizate sunt: puterea de cumpărare, ponderea cheltuielilor populației în retail din cheltuielile totale, inflația și...