Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesatori romani, purcedeti la rebranduire. urgent

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Comisia Europeana a stabilit: cunoscutii carnati care se gasesc pe toate rafturile magazinelor din Romania, sunt o specialitate poloneza.

Comisia Europeana a convenit sa acorde certificatul de specialitate traditionala garantata pentru carnatii cabanos polonezi, scrie Warsaw Business Journal.

Decizia Comisiei vine dupa un conflict polono-german, dat find ca Germania, cel mai mare producator de carnati din Europa, sustinea ca reespectivul sortiment de carnati nu este o specialitate poloneza. In cele din urma, Germania a renuntat la opozitia sa.

Perutnina Ptuj România, preluată de MHP SE-Cipru
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat C.C.) Consiliul Concurenței analizează operațiunea prin care grupul MHP SE (Cipru) preia Perutnina Ptuj d.d. (Slovenia) și, implicit, Perutnina România SRL.   Grupul MHP SE are ca obiect de activitate comercializarea produselor din carne de pasăre. În România, MHP SE obține venituri din vânzarea produselor din carne...

INSSE: Valoarea producţiei agricole pe macroregiuni, în anul 2017 (Date definitive)
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Indicele producţiei ramurii agricole în anul 2017 faţă de anul 2016 a fost 112,5% pe total, 119,5% la producţia vegetală şi 99,6% la producţia animală.   În ceea ce priveşte valoarea serviciilor agricole, aceasta este în general nesemnificativă, în anul 2017 contribuind cu numai 1,2% la valoarea producţiei...