Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesatori: smithfield romania si cris tim vor exporta in china

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

(Agerpres) Smithfield Romania si Cris Tim au obtinut angajamentul autoritatilor chineze de inscriere in procedura de solutionare rapida a solicitarilor pentru deblocarea exporturilor de carne si produse din carne in China.

Cele doua companii au participat la o misiune economica in Republica Populara Chineza, in perioada 29 octombrie – 7 noiembrie 2012, alaturi de alte cinci companii, prilej cu care s-au intalnit cu oficialii Administratiei Generale pentru Controlul Calitatii, Inspectiei si carantinei din R.P. Chineza (AQSIQ).

Reprezentantii firmelor romanesti au avut intalniri de afaceri cu oficiali ai HKTDC (Consiliul pentru Dezvoltarea Comertului din R.A.S. Hong Kong), Camera de Comert Bilaterala Romania – R.A.S. Macao, IPIM (Institutul pentru Promovarea Comertului si Investitiilor din R.A.S. Macao), Asociatia Carnii din R.P. Chineza, AQSIQ (Administratia generala pentru Controlul Calitatii, Inspectiei si carantinei din R.P. Chineza), TDB (Biroul pentru Dezvoltarea Comertului), Ministerul Agriculturii si Ministerul Comertului R.P. Chineze.

Cu acest prilej au fost analizate modalitatile de finalizare a procedurilor de deblocare a importurilor de carne si produse din carne din Romania in R.P. Chineza.

Misiunea economica a avut loc in China, in orasele Guangzhou si Beijing, precum si in R.A.S. Hong Kong si R.A.S. Macao si a fost organizata de MECMA, Centrul Roman pentru Promovarea Comertului si Investitiilor Straine.

FAO: Crizele alimentare și foamea acută se intensifică
Autor: meatmilk  /   vineri, 23 martie 2018

(Comunicat) Aproximativ 124 milioane de persoane din 51 de țări au fost afectate de insecuritate alimentară acută în 2017, cu 11 milioane de persoane mai mult decât în anul precedent – potrivit celei mai recente ediții a Raportului Global privind Crizele Alimentare.   Raportul definește insecuritatea alimentară acută ca și...

Wave Division a lansat tehnologia de detecție facială a consumatorilor
Autor: Nora Marin  /   vineri, 23 martie 2018

Petrivit unei prezentări publicată pe site-ul agenției, Wave Division a lansat un nou serviciu care analizează comportamentul cumpărătorului când acesta se află în fața unui raft sau a unui mesaj publicitar, pentru o înțelegere mult mai profundă a modului în care consumatorii interacționează cu brandurile în magazine,...