Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesatori: smithfield romania si cris tim vor exporta in china

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

(Agerpres) Smithfield Romania si Cris Tim au obtinut angajamentul autoritatilor chineze de inscriere in procedura de solutionare rapida a solicitarilor pentru deblocarea exporturilor de carne si produse din carne in China.

Cele doua companii au participat la o misiune economica in Republica Populara Chineza, in perioada 29 octombrie – 7 noiembrie 2012, alaturi de alte cinci companii, prilej cu care s-au intalnit cu oficialii Administratiei Generale pentru Controlul Calitatii, Inspectiei si carantinei din R.P. Chineza (AQSIQ).

Reprezentantii firmelor romanesti au avut intalniri de afaceri cu oficiali ai HKTDC (Consiliul pentru Dezvoltarea Comertului din R.A.S. Hong Kong), Camera de Comert Bilaterala Romania – R.A.S. Macao, IPIM (Institutul pentru Promovarea Comertului si Investitiilor din R.A.S. Macao), Asociatia Carnii din R.P. Chineza, AQSIQ (Administratia generala pentru Controlul Calitatii, Inspectiei si carantinei din R.P. Chineza), TDB (Biroul pentru Dezvoltarea Comertului), Ministerul Agriculturii si Ministerul Comertului R.P. Chineze.

Cu acest prilej au fost analizate modalitatile de finalizare a procedurilor de deblocare a importurilor de carne si produse din carne din Romania in R.P. Chineza.

Misiunea economica a avut loc in China, in orasele Guangzhou si Beijing, precum si in R.A.S. Hong Kong si R.A.S. Macao si a fost organizata de MECMA, Centrul Roman pentru Promovarea Comertului si Investitiilor Straine.

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...

Audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) A demarat misiunea de audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană (PPA). Aceasta este pentru a patra oară când experți europeni vizitează România, în ultimul an si jumătate, pe tema Pestei Porcine Africane.   Această misiune de audit vizează evaluarea modului în care au fost aplicate...