Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesatori: smithfield romania si cris tim vor exporta in china

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

(Agerpres) Smithfield Romania si Cris Tim au obtinut angajamentul autoritatilor chineze de inscriere in procedura de solutionare rapida a solicitarilor pentru deblocarea exporturilor de carne si produse din carne in China.

Cele doua companii au participat la o misiune economica in Republica Populara Chineza, in perioada 29 octombrie – 7 noiembrie 2012, alaturi de alte cinci companii, prilej cu care s-au intalnit cu oficialii Administratiei Generale pentru Controlul Calitatii, Inspectiei si carantinei din R.P. Chineza (AQSIQ).

Reprezentantii firmelor romanesti au avut intalniri de afaceri cu oficiali ai HKTDC (Consiliul pentru Dezvoltarea Comertului din R.A.S. Hong Kong), Camera de Comert Bilaterala Romania – R.A.S. Macao, IPIM (Institutul pentru Promovarea Comertului si Investitiilor din R.A.S. Macao), Asociatia Carnii din R.P. Chineza, AQSIQ (Administratia generala pentru Controlul Calitatii, Inspectiei si carantinei din R.P. Chineza), TDB (Biroul pentru Dezvoltarea Comertului), Ministerul Agriculturii si Ministerul Comertului R.P. Chineze.

Cu acest prilej au fost analizate modalitatile de finalizare a procedurilor de deblocare a importurilor de carne si produse din carne din Romania in R.P. Chineza.

Misiunea economica a avut loc in China, in orasele Guangzhou si Beijing, precum si in R.A.S. Hong Kong si R.A.S. Macao si a fost organizata de MECMA, Centrul Roman pentru Promovarea Comertului si Investitiilor Straine.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...