Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesatori: standul zimbria a fost punct central de atractie, la alimenta

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Și in acest an, standul Zimbria a fost unul dintre principalele puncte de atractie pentru numerosii vizitatori care, nu numai ca au degustat produsele si preparatele din carne, dar au si cumparat.

Domnul Marius Verdesi, Director General al firmei, ne-a declarat: Și de aceasta data, am cautat sa aducem consumatorilor din Bucuresti produse traditionale, fabricate dupa retete vechi, pe care le-am respectat cu strictete. Ținem la caracterul traditional al produselor noastre, gandind ca, in acest fel, aducem un omagiu indirect inaintasilor nostri.

Vizitatorii standului Zimbria s-au putut delecta cu preparate precum: purcel de lapte afumat, umplut cu carnati si slanina, curcanul afumat, carnati ciobanesti, carnati vanatoresti, slaninuta, pastrame, cotlet haiducesc, muschiulet de porc, piept de curcan, piept de pui si multe alte sortimente de preparate din carne afumate traditional.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...