Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Procesatori: standul zimbria a fost punct central de atractie, la alimenta

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Și in acest an, standul Zimbria a fost unul dintre principalele puncte de atractie pentru numerosii vizitatori care, nu numai ca au degustat produsele si preparatele din carne, dar au si cumparat.

Domnul Marius Verdesi, Director General al firmei, ne-a declarat: Și de aceasta data, am cautat sa aducem consumatorilor din Bucuresti produse traditionale, fabricate dupa retete vechi, pe care le-am respectat cu strictete. Ținem la caracterul traditional al produselor noastre, gandind ca, in acest fel, aducem un omagiu indirect inaintasilor nostri.

Vizitatorii standului Zimbria s-au putut delecta cu preparate precum: purcel de lapte afumat, umplut cu carnati si slanina, curcanul afumat, carnati ciobanesti, carnati vanatoresti, slaninuta, pastrame, cotlet haiducesc, muschiulet de porc, piept de curcan, piept de pui si multe alte sortimente de preparate din carne afumate traditional.

Meat.Milk 2019: În ziua de 31 mai, fii prezent la Forum Retail!
Autor: meatmilk  /   marți, 26 martie 2019

Tendințele de globalizare ale piețelor internaționale de carne și lapte se manifestă tot mai pregnant. Puși în fața acestei noi realități, fermierii, procesatorii și retail-ul din România trebuie să își adapteze afacerile. Cum vor reuși să facă acest lucru, în condițiile în care se propune o nouă paradigmă legislativă? Cum...

Când gura bate fundul oii
Autor: Ilie Stoian  /   luni, 25 martie 2019

În luna decembrie a anului trecut, autoritățile de la București anunțau cu bucurie semnarea unui acord cu Regatul Hașemit al Iordaniei, pentru exportul către acea țară a unui număr de 100.000 de ovine.   Anunțul a avut darul să ofere o perspectivă favorabilă ciobanilor români, în condițiile în care, după cum bine...