Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesatori: standul zimbria a fost punct central de atractie, la alimenta

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Și in acest an, standul Zimbria a fost unul dintre principalele puncte de atractie pentru numerosii vizitatori care, nu numai ca au degustat produsele si preparatele din carne, dar au si cumparat.

Domnul Marius Verdesi, Director General al firmei, ne-a declarat: Și de aceasta data, am cautat sa aducem consumatorilor din Bucuresti produse traditionale, fabricate dupa retete vechi, pe care le-am respectat cu strictete. Ținem la caracterul traditional al produselor noastre, gandind ca, in acest fel, aducem un omagiu indirect inaintasilor nostri.

Vizitatorii standului Zimbria s-au putut delecta cu preparate precum: purcel de lapte afumat, umplut cu carnati si slanina, curcanul afumat, carnati ciobanesti, carnati vanatoresti, slaninuta, pastrame, cotlet haiducesc, muschiulet de porc, piept de curcan, piept de pui si multe alte sortimente de preparate din carne afumate traditional.

Domnul Adrian Bența va fi speaker al Conferinței Meat.Milk 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

Unul dintre cei mai mari experti financiari din Romania, domnul Adrian Benta, va fi speaker al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2018, evenimant care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub genericul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte față de noile realități ale...

Programul MADR de înființare și dezvoltare a formelor asociative
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale informează că se află în desfășurare licitația deschisă pentru atribuirea contractului privind „Consiliere acordată producătorilor agricoli în vederea înființării și dezvoltării formelor asociative în sectorul agricol”, număr anunț de participare în SEAP nr....