Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesatori: standul zimbria a fost punct central de atractie, la alimenta

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Și in acest an, standul Zimbria a fost unul dintre principalele puncte de atractie pentru numerosii vizitatori care, nu numai ca au degustat produsele si preparatele din carne, dar au si cumparat.

Domnul Marius Verdesi, Director General al firmei, ne-a declarat: Și de aceasta data, am cautat sa aducem consumatorilor din Bucuresti produse traditionale, fabricate dupa retete vechi, pe care le-am respectat cu strictete. Ținem la caracterul traditional al produselor noastre, gandind ca, in acest fel, aducem un omagiu indirect inaintasilor nostri.

Vizitatorii standului Zimbria s-au putut delecta cu preparate precum: purcel de lapte afumat, umplut cu carnati si slanina, curcanul afumat, carnati ciobanesti, carnati vanatoresti, slaninuta, pastrame, cotlet haiducesc, muschiulet de porc, piept de curcan, piept de pui si multe alte sortimente de preparate din carne afumate traditional.

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...

Audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) A demarat misiunea de audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană (PPA). Aceasta este pentru a patra oară când experți europeni vizitează România, în ultimul an si jumătate, pe tema Pestei Porcine Africane.   Această misiune de audit vizează evaluarea modului în care au fost aplicate...