Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Procesatori: tombola de iarna organizata de sergiana

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Site-ul Sergiana informeaza despre Tombola Craciunului, actiune promotionala menita sa rasplateasca pe consumatorii care cumpara produsele acestei companii.

Potrivit regulamentului, cei care cumpara produse in valoare de cel putin 30 de lei, vor putea castiga unul dintre cele trei premii, dupa cum urmeaza:

Locul I: Un porc de Craciun
Locul II: Un cos cu bunatati de Craciun
Locul III: Un cos cu bunatati de Craciun

Programul actiunii se va finaliza in ziua de 20 decembrie 2012. Participantii la Tombola pot consulta regulamentul pe site-ul companiei, www.sergiana.ro.

Reteaua comerciala Sergiana insumeaza 47 de magazine, din care, 24 sunt in Brasov, iar celelalte, in Alba Iulia, Bucuresti, Oradea, Craiova, Sacele, Poiana Marului, Zarnesti, Rasnov, Predeal, Sibiu, Codlea, Mioveni, Miercurea Ciuc, Campulung, Orastie, Deva, Sighisoara, Medias, Sebes, Fagaras, Hunedoara, Campina si Sfantu Gheorghe.

Guvernul a decis continuarea programului Laptele școlar
Autor: meatmilk  /   luni, 5 august 2019

(Comunicat) În Ședința Guvernului din 31 iulie 2019 a fost aprobată o Hotărâre pentru stabilirea bugetului de implementare a Programului pentru şcoli al României în perioada 2017-2023 pentru anul şcolar 2019-2020 și pentru modificarea și completarea HG nr. 640/2017 pentru aprobarea Programului pentru şcoli al României în perioada...

Pe Litoral, ANSVSA amendează de zor pe cei care încalcă legislația privind siguranța alimentară
Autor: meatmilk  /   vineri, 2 august 2019

(Comunicat) Seria controalelor în unităţile amplasate în cele 7 zone de interes turistic – Năvodari, Mamaia Nord, Mamaia Centru, Mamaia Sud, Eforie, Costineşti şi Mangalia – a continuat şi în săptămâna 22.07.2019 – 28.07.2019, unde medicii veterinari oficiali, care activează în cadrul Comandamentului Sezon Estival 2019, au...