Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesatori: tombola de iarna organizata de sergiana

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Site-ul Sergiana informeaza despre Tombola Craciunului, actiune promotionala menita sa rasplateasca pe consumatorii care cumpara produsele acestei companii.

Potrivit regulamentului, cei care cumpara produse in valoare de cel putin 30 de lei, vor putea castiga unul dintre cele trei premii, dupa cum urmeaza:

Locul I: Un porc de Craciun
Locul II: Un cos cu bunatati de Craciun
Locul III: Un cos cu bunatati de Craciun

Programul actiunii se va finaliza in ziua de 20 decembrie 2012. Participantii la Tombola pot consulta regulamentul pe site-ul companiei, www.sergiana.ro.

Reteaua comerciala Sergiana insumeaza 47 de magazine, din care, 24 sunt in Brasov, iar celelalte, in Alba Iulia, Bucuresti, Oradea, Craiova, Sacele, Poiana Marului, Zarnesti, Rasnov, Predeal, Sibiu, Codlea, Mioveni, Miercurea Ciuc, Campulung, Orastie, Deva, Sighisoara, Medias, Sebes, Fagaras, Hunedoara, Campina si Sfantu Gheorghe.

GfK: Creștere pentru bunurile de larg consum, dar pe baza inflației, nu a volumelor!
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Piața FMCG a înregistrat în 2017 o creștere semnificativă de 7% pentru bunurile de folosință curentă cumpărate pentru consumul casnic.   În spatele aceste evoluții pozitive a pieței a stat majorarea prețurilor ca urmare a inflației și nu creșterea volumelor cumpărate, așa cum s-a întâmplat în 2016. Cu...

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...