Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesatori: tombola de iarna organizata de sergiana

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Site-ul Sergiana informeaza despre Tombola Craciunului, actiune promotionala menita sa rasplateasca pe consumatorii care cumpara produsele acestei companii.

Potrivit regulamentului, cei care cumpara produse in valoare de cel putin 30 de lei, vor putea castiga unul dintre cele trei premii, dupa cum urmeaza:

Locul I: Un porc de Craciun
Locul II: Un cos cu bunatati de Craciun
Locul III: Un cos cu bunatati de Craciun

Programul actiunii se va finaliza in ziua de 20 decembrie 2012. Participantii la Tombola pot consulta regulamentul pe site-ul companiei, www.sergiana.ro.

Reteaua comerciala Sergiana insumeaza 47 de magazine, din care, 24 sunt in Brasov, iar celelalte, in Alba Iulia, Bucuresti, Oradea, Craiova, Sacele, Poiana Marului, Zarnesti, Rasnov, Predeal, Sibiu, Codlea, Mioveni, Miercurea Ciuc, Campulung, Orastie, Deva, Sighisoara, Medias, Sebes, Fagaras, Hunedoara, Campina si Sfantu Gheorghe.

Festival multi-cultural gastronomic, la București, invitată de onoare: Turcia
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Festivalului Culturilor Asiatice  - Asia Fest va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie la Romexpo (pavilionul C3). Deși festivalul de anul acesta are ca țară invitată Turcia, aducând în prim plan muzica modernă dar și tradițională, alături de filmul documentar și delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului,...

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...