Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesatorii britanici gandesc noua infrastructura a industriei de profil

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Actuala infrastructura a industriei de procesare a carnii din Marea Britanie este inca tributara infrastructurii secolelor 19 si 20, a spus Melanie Leech, director al Food and Drink Federation, cu ocazia acordarii premiilor pentru anul 2011.

Potrivit acesteia, pentru a putea face fata noilor provocari, tinandu-se cont de marile transformari pe care le va cunoaste intreaga lume, totul trebuie regandit, de la modul de productie si pana la desfacere.

Inca de acum trebuie sa gandim o noua infrastructura bazata pe cele mai noi informatii venite din zona cercetarii. Va trebui sa adoptam tehnologii ultramoderne si noi modalitati de producere a hranei, iar carnea sintetica va trebui sa reprezinte o directie demna de luat in considerrare, inca de acum.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...