Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Procesatorii britanici gandesc noua infrastructura a industriei de profil

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Actuala infrastructura a industriei de procesare a carnii din Marea Britanie este inca tributara infrastructurii secolelor 19 si 20, a spus Melanie Leech, director al Food and Drink Federation, cu ocazia acordarii premiilor pentru anul 2011.

Potrivit acesteia, pentru a putea face fata noilor provocari, tinandu-se cont de marile transformari pe care le va cunoaste intreaga lume, totul trebuie regandit, de la modul de productie si pana la desfacere.

Inca de acum trebuie sa gandim o noua infrastructura bazata pe cele mai noi informatii venite din zona cercetarii. Va trebui sa adoptam tehnologii ultramoderne si noi modalitati de producere a hranei, iar carnea sintetica va trebui sa reprezinte o directie demna de luat in considerrare, inca de acum.

Meat.Milk 2019: Iveco România și Autofrigo Center vor expune echipamente de frig pentru transport auto
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

Iveco România și Autofrigo Center au devenit și în acest an parteneri ai conferinței Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Ca urmare, pe platoul din fața hotelului, cele două companii vor expune autocamionete Iveco Daily, echipate cu soluții de frig auto, destinat...

Statul garantează 80% din creditele fermierilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

(Comunicat) Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), continua in 2019 strategia  de pozitionare ca pilon de sprijin pragmatic pentru dezvoltarea mediului antreprenorial, a persoanelor fizice si a beneficiarilor publici prin facilitarea accesului la finantare.   Implementarea si derularea diverselor programe...