Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesatorii britanici gandesc noua infrastructura a industriei de profil

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Actuala infrastructura a industriei de procesare a carnii din Marea Britanie este inca tributara infrastructurii secolelor 19 si 20, a spus Melanie Leech, director al Food and Drink Federation, cu ocazia acordarii premiilor pentru anul 2011.

Potrivit acesteia, pentru a putea face fata noilor provocari, tinandu-se cont de marile transformari pe care le va cunoaste intreaga lume, totul trebuie regandit, de la modul de productie si pana la desfacere.

Inca de acum trebuie sa gandim o noua infrastructura bazata pe cele mai noi informatii venite din zona cercetarii. Va trebui sa adoptam tehnologii ultramoderne si noi modalitati de producere a hranei, iar carnea sintetica va trebui sa reprezinte o directie demna de luat in considerrare, inca de acum.

Ministrul Petre Daea s-a întâlnit cu omologul său din Sultanatul Oman
Autor: meatmilk  /   luni, 12 noiembrie 2018

(Comunicat) Marți, 6 noiembrie 2018, la sediul Ministerului Agriculturii și Pescuitului din Sultanatul Oman a avut loc întrevederea oficială între ministrul agriculturii Petre Daea si omologul său, dr. Foad Jaafar Sajwani.   Cu această ocazie au fost puse în discuție posibilitățile de colaborare bilaterală sectorială,...

ANZ participă la lucrările tehnice de calificare și clasare a cabalinelor
Autor: meatmilk  /   luni, 12 noiembrie 2018

(Comunicat) În perioada octombrie-decembrie 2018, Agenția Națională pentru Zootehnie  participă la Comisia Naţională de Clasare şi Evaluare a Cabalinelor ce desfășoară lucrări tehnice de calificare și clasare a cabalinelor din cadrul hergheliilor de stat.   Clasarea și calificarea cabalinelor se realizează de două ori...