Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Procesatorii de carne nevoiti sa investeasca in propriile retele de desfacere

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Marile lanturi de productie a carnii din Romania investesc in propriile retele comerciale, datorita lipsei de cash, informeaza Ziarul Financiar. Sunt pusi pe terenul investitiilor peste 25 de milioane de euro pentru extinderea propriilor lanturi de magazine, in timp ce cativa retaileri au intrat in blocaj financiar.

Lipsa lichiditatilor ii determina pe producatori sa se axeze, aproape exclusiv, in investitii pentru dezvoltarea propriilor lanturi de magazine, motivat direct de scaderea vinzarilor din retailul modern, in ultima perioada. Un alt motiv invocat este comertul la negru din magazinele de proximitate.

In opinia reprezentantilor legali ai marilor lanturi de productie este absolut necesar ca magazinele din retailul traditional sa onoreze platile la timp, nemaifiind necesare atatea magazine proprii. Altfel, dezvoltarea de retele comerciale cu zeci de magazine, pentru comertul cu amanuntul, devine efectiv o necesitate economica. (TS)

La Meat.Milk 2019, AB Tehnic Profesional va susține două comunicări
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Companie de elită din domeniul frigului industrial, aflată în avangarda pieței pe care activează, AB Tehnic Profesional a devenit Prtener al Conferinței Internaționale Meat.Milk 2019, urmând să susțină două comunicări tehnologice în ziua de 30 mai, atât în workshop-ul CARNE, cât și în workshop-ul LAPTE.   AB Tehnic...

Carmangeria Godac a devenit Partener Mic dejun al Conferinței Meat.Milk 2013
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Și în acest an, la fel ca la precedentele ediții, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este Partener Mic-Dejun al Expo-Conferinței Meat & Milk 2019, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca,...