Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesatorii de carne nevoiti sa investeasca in propriile retele de desfacere

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Marile lanturi de productie a carnii din Romania investesc in propriile retele comerciale, datorita lipsei de cash, informeaza Ziarul Financiar. Sunt pusi pe terenul investitiilor peste 25 de milioane de euro pentru extinderea propriilor lanturi de magazine, in timp ce cativa retaileri au intrat in blocaj financiar.

Lipsa lichiditatilor ii determina pe producatori sa se axeze, aproape exclusiv, in investitii pentru dezvoltarea propriilor lanturi de magazine, motivat direct de scaderea vinzarilor din retailul modern, in ultima perioada. Un alt motiv invocat este comertul la negru din magazinele de proximitate.

In opinia reprezentantilor legali ai marilor lanturi de productie este absolut necesar ca magazinele din retailul traditional sa onoreze platile la timp, nemaifiind necesare atatea magazine proprii. Altfel, dezvoltarea de retele comerciale cu zeci de magazine, pentru comertul cu amanuntul, devine efectiv o necesitate economica. (TS)

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...