Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Procesatorii de carne nu vor rezista decat daca isi vor diferentia oferta

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform unei stiri publicata de revista Piata, Vasile Urzica, independent Meat Consultant & Trade, a declarat la conferinta Modern Buyer Ofensiva produselor proaspete cu referire directa la procesatorii de carne din Romania, ca retailul modern, cu o pondere de 48% din totalul pietei romanesti le ofera producatorilor romani multe provocari, dar si oportunitati.

„Le recomand acestora sa inteleaga mai bine pietele pe care activeaza, sa se pozitioneze corect si sa propuna produse si retete diferite care au sanse mai mari de a se mentine la raft.

Nu este suficient sa ai un pret competitiv daca nu ai si un produs prin care sa te diferentiezi de concurenta. Nu in ultimul rand, recomand producatorilor romani sa negocieze cu marile lanturi de retail atunci cand sunt capabili sa le ofere acestora si solutii, nu doar produse”, a subliniat invitatul conferintei organizata de revista Modern Buyer.

Meat.Milk 2019: Iveco România și Autofrigo Center vor expune echipamente de frig pentru transport auto
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

Iveco România și Autofrigo Center au devenit și în acest an parteneri ai conferinței Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Ca urmare, pe platoul din fața hotelului, cele două companii vor expune autocamionete Iveco Daily, echipate cu soluții de frig auto, destinat...

Statul garantează 80% din creditele fermierilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

(Comunicat) Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), continua in 2019 strategia  de pozitionare ca pilon de sprijin pragmatic pentru dezvoltarea mediului antreprenorial, a persoanelor fizice si a beneficiarilor publici prin facilitarea accesului la finantare.   Implementarea si derularea diverselor programe...