Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesatorii de carne nu vor rezista decat daca isi vor diferentia oferta

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform unei stiri publicata de revista Piata, Vasile Urzica, independent Meat Consultant & Trade, a declarat la conferinta Modern Buyer Ofensiva produselor proaspete cu referire directa la procesatorii de carne din Romania, ca retailul modern, cu o pondere de 48% din totalul pietei romanesti le ofera producatorilor romani multe provocari, dar si oportunitati.

„Le recomand acestora sa inteleaga mai bine pietele pe care activeaza, sa se pozitioneze corect si sa propuna produse si retete diferite care au sanse mai mari de a se mentine la raft.

Nu este suficient sa ai un pret competitiv daca nu ai si un produs prin care sa te diferentiezi de concurenta. Nu in ultimul rand, recomand producatorilor romani sa negocieze cu marile lanturi de retail atunci cand sunt capabili sa le ofere acestora si solutii, nu doar produse”, a subliniat invitatul conferintei organizata de revista Modern Buyer.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...