Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesatorii de carne nu vor rezista decat daca isi vor diferentia oferta

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform unei stiri publicata de revista Piata, Vasile Urzica, independent Meat Consultant & Trade, a declarat la conferinta Modern Buyer Ofensiva produselor proaspete cu referire directa la procesatorii de carne din Romania, ca retailul modern, cu o pondere de 48% din totalul pietei romanesti le ofera producatorilor romani multe provocari, dar si oportunitati.

„Le recomand acestora sa inteleaga mai bine pietele pe care activeaza, sa se pozitioneze corect si sa propuna produse si retete diferite care au sanse mai mari de a se mentine la raft.

Nu este suficient sa ai un pret competitiv daca nu ai si un produs prin care sa te diferentiezi de concurenta. Nu in ultimul rand, recomand producatorilor romani sa negocieze cu marile lanturi de retail atunci cand sunt capabili sa le ofere acestora si solutii, nu doar produse”, a subliniat invitatul conferintei organizata de revista Modern Buyer.

IT Genetics: Black Friday, cu reduceri de până la 60%, pentru companii
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Compania românească IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de identificare automată, colectare de date (AIDC) şi puncte de vânzare (POS), organizează, pe 16 noiembrie, ceamai mare campanie de Black Friday dedicatăsegmentului B2B, cu reduceri de până la 60% la toateprodusele din stoc.   Campania...

FAO: Restaurarea habitatului râurilor poate îmbunătăți pescuitul în apele interioare
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Ecosistemele de apă dulce găzduiesc 40% din speciile de pește din lume și contribuie direct la securitatea alimentară a gospodăriilor rurale. Cu 11,47 milioane de tone pe an, pescăriile interioare generează 12% din capturile globale de pește, potrivit ultimelor date ale Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și...