Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesatorii de carne sunt suspectati de fraude cu fonduri sapard

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit recolta.eu, Valeriu Tabara, ministrul agriculturii si dezvoltarii rurale, s-a intalnit cu seful Departamentului de Lupta Antifrauda (DLAF), Claudiu Dumitrescu, marti 21 iunie 2011.

La aceasta intalnire organizata la sediul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) au mai participat reprezentanti ai Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP), ai Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) precum si ai Federatiei Patronale din Industria Alimentara – ROMALIMENTA.

Scopul acestei intalniri a fost gasirea de solutii pentru deblocarea situatiei aparute in urma verificarilor efectuate de Oficiul European de Lupta Antifrauda (OLAF) in cazul beneficiarilor programului SAPARD care activeaza in domeniul procesarii carnii.

In urma acestor controale, la aproximativ 67 de beneficiari au fost constatate suspiciuni de nereguli si suspiciuni de frauda conform rapoartelor partiale emise de OLAF. Conform prevederilor legale in vigoare, ANAF a emis titluri executorii impotriva beneficiarilor suspectati de frauda.

Ministrul agriculturii si dezvoltarii rurale a solicitat factorilor implicati sa identifice o solutie legala pentru a se evita executarea silita a beneficiarilor in urma unor suspiciuni de frauda neconfirmate in mod cert, tinand cont de faptul ca este vorba de un segment semnificativ al procesatorilor de carne din Romania.

Intervenția domnului Petre Daea în Consiliul UE, privind PPA în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

Doamnă președinte Domnule comisar Dragi colegi, România de-a lungul istoriei a dovedit și poate dovedi oricând că nu a dat boli nimănui, dar din nefericire a primit. România nu este izvor de pestă porcină, dar este în război cu această boală pe un front de aproape 1400 de km la granița de răsărit a Uniunii...

Lidl susține programul VIA, destinat tinerilor afectați de cancer
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

(Comunicat) Izolarea este cunoscută ca fiind problema numărul unu cu care se confruntă tinerii adulți atunci când au de a face cu un diagnostic precum cancerul.   ,,VIA – aplicația mobilă concepută pentru a conecta persoane și pentru a crea conexiuni umane între tinerii adulți care se luptă cu cancerul astfel încât...