Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesatorul rus cherkizovo creste productia de carne procesata

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Globalmeatnews.com, gigantul procesator Cherkizovo si-a extins capacitatea de productie pentru ham si alte delicatese la unitatea sa de procesare din regiunea rusa Keliningrad.

Compania a deschis cea de-a doua linie de productie pentru produsele procesate din carne la fabrica sa Pravdinsk, crescand capacitatea de productie la 1 500 tone/luna. Investitia totala in acesta fabrica s-a ridicatla 15 milioane dolari de cand a fost achizitionata de companie in 2010.

CEO-ul Chekizovo Group, Sergey Mikhailov a explicat: In plus fata de cresterea capacitatii de procesare carne din cadrul grupului, un alt avantaj al proiectului este locatia fabricii in Keliningrad, o zona libera din punct de vedere economic, care satisface preferintele Uniunii Vamale.

Aceasta contrubuie la o implementare mai eficienta a produselor cu o valoare adaugata mare in Rusia. Suntem foarte mandri de aceasta companie cu adevarat avansata si moderna pe cazre am creat-o.

Tehnologia Microcat® pentru epurarea apei uzate din Industria Alimentară
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Stațiile de epurare din Industria alimentară, dar nu numai, se confruntă frecvent cu depășiri ale limitelor de deversare. Acest fapt se datorează subdimensionării, tehnologiilor învechite sau proiectării defectuoase.   Institutul Bioscience din Statele Unite ale Americii a dezvoltat o gamă de produse, pentru...

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...