Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Procesatorul rus cherkizovo creste productia de carne procesata

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Globalmeatnews.com, gigantul procesator Cherkizovo si-a extins capacitatea de productie pentru ham si alte delicatese la unitatea sa de procesare din regiunea rusa Keliningrad.

Compania a deschis cea de-a doua linie de productie pentru produsele procesate din carne la fabrica sa Pravdinsk, crescand capacitatea de productie la 1 500 tone/luna. Investitia totala in acesta fabrica s-a ridicatla 15 milioane dolari de cand a fost achizitionata de companie in 2010.

CEO-ul Chekizovo Group, Sergey Mikhailov a explicat: In plus fata de cresterea capacitatii de procesare carne din cadrul grupului, un alt avantaj al proiectului este locatia fabricii in Keliningrad, o zona libera din punct de vedere economic, care satisface preferintele Uniunii Vamale.

Aceasta contrubuie la o implementare mai eficienta a produselor cu o valoare adaugata mare in Rusia. Suntem foarte mandri de aceasta companie cu adevarat avansata si moderna pe cazre am creat-o.

Meat.Milk 2019: În ziua de 31 mai, fii prezent la Forum Retail!
Autor: meatmilk  /   marți, 26 martie 2019

Tendințele de globalizare ale piețelor internaționale de carne și lapte se manifestă tot mai pregnant. Puși în fața acestei noi realități, fermierii, procesatorii și retail-ul din România trebuie să își adapteze afacerile. Cum vor reuși să facă acest lucru, în condițiile în care se propune o nouă paradigmă legislativă? Cum...

Când gura bate fundul oii
Autor: Ilie Stoian  /   luni, 25 martie 2019

În luna decembrie a anului trecut, autoritățile de la București anunțau cu bucurie semnarea unui acord cu Regatul Hașemit al Iordaniei, pentru exportul către acea țară a unui număr de 100.000 de ovine.   Anunțul a avut darul să ofere o perspectivă favorabilă ciobanilor români, în condițiile în care, după cum bine...