Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesatorul rus cherkizovo creste productia de carne procesata

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Globalmeatnews.com, gigantul procesator Cherkizovo si-a extins capacitatea de productie pentru ham si alte delicatese la unitatea sa de procesare din regiunea rusa Keliningrad.

Compania a deschis cea de-a doua linie de productie pentru produsele procesate din carne la fabrica sa Pravdinsk, crescand capacitatea de productie la 1 500 tone/luna. Investitia totala in acesta fabrica s-a ridicatla 15 milioane dolari de cand a fost achizitionata de companie in 2010.

CEO-ul Chekizovo Group, Sergey Mikhailov a explicat: In plus fata de cresterea capacitatii de procesare carne din cadrul grupului, un alt avantaj al proiectului este locatia fabricii in Keliningrad, o zona libera din punct de vedere economic, care satisface preferintele Uniunii Vamale.

Aceasta contrubuie la o implementare mai eficienta a produselor cu o valoare adaugata mare in Rusia. Suntem foarte mandri de aceasta companie cu adevarat avansata si moderna pe cazre am creat-o.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...