Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Procesatorul rus cherkizovo creste productia de carne procesata

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Globalmeatnews.com, gigantul procesator Cherkizovo si-a extins capacitatea de productie pentru ham si alte delicatese la unitatea sa de procesare din regiunea rusa Keliningrad.

Compania a deschis cea de-a doua linie de productie pentru produsele procesate din carne la fabrica sa Pravdinsk, crescand capacitatea de productie la 1 500 tone/luna. Investitia totala in acesta fabrica s-a ridicatla 15 milioane dolari de cand a fost achizitionata de companie in 2010.

CEO-ul Chekizovo Group, Sergey Mikhailov a explicat: In plus fata de cresterea capacitatii de procesare carne din cadrul grupului, un alt avantaj al proiectului este locatia fabricii in Keliningrad, o zona libera din punct de vedere economic, care satisface preferintele Uniunii Vamale.

Aceasta contrubuie la o implementare mai eficienta a produselor cu o valoare adaugata mare in Rusia. Suntem foarte mandri de aceasta companie cu adevarat avansata si moderna pe cazre am creat-o.

GfK: Creștere pentru bunurile de larg consum, dar pe baza inflației, nu a volumelor!
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Piața FMCG a înregistrat în 2017 o creștere semnificativă de 7% pentru bunurile de folosință curentă cumpărate pentru consumul casnic.   În spatele aceste evoluții pozitive a pieței a stat majorarea prețurilor ca urmare a inflației și nu creșterea volumelor cumpărate, așa cum s-a întâmplat în 2016. Cu...

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...