Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

ProducAtori: sergiana a sustinut cu produse din carne oktoberfest-brasov

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Compania brasoveana Sergiana a finalizat o campanie de promotie a unora dintre produsele sale.

Pe lista reducerilor de pret din magazine s-au aflat produse precum: cabanosul crud, carnatii traditionali cu cimbru, sunculita taraneasca si salamul Bucuresti.

Luna septembrie a acestui a a insemnat si prezenta firmei la festivalul Oktoberfest , varianta balcanica, desfasurata la Brasov, a uriasului targ de bere bavarez. La Oktoberfest-ul mioritic, Sergiana a fost unul dintre principalii furnizori de bunatati din carne.

Informam ca, de curand, Sergiana si-a extins prezenta in retelele de retail.

Astfel, produsele companiei pot fi gasite de acum si in Carrefour din Brasov, Ploiesti si Bucuresti, precum si in supermarket-urile aceleasi retele din Brasov si Campina.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...