Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

ProducAtori: sergiana a sustinut cu produse din carne oktoberfest-brasov

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Compania brasoveana Sergiana a finalizat o campanie de promotie a unora dintre produsele sale.

Pe lista reducerilor de pret din magazine s-au aflat produse precum: cabanosul crud, carnatii traditionali cu cimbru, sunculita taraneasca si salamul Bucuresti.

Luna septembrie a acestui a a insemnat si prezenta firmei la festivalul Oktoberfest , varianta balcanica, desfasurata la Brasov, a uriasului targ de bere bavarez. La Oktoberfest-ul mioritic, Sergiana a fost unul dintre principalii furnizori de bunatati din carne.

Informam ca, de curand, Sergiana si-a extins prezenta in retelele de retail.

Astfel, produsele companiei pot fi gasite de acum si in Carrefour din Brasov, Ploiesti si Bucuresti, precum si in supermarket-urile aceleasi retele din Brasov si Campina.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...