Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

ProducAtori: sergiana a sustinut cu produse din carne oktoberfest-brasov

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Compania brasoveana Sergiana a finalizat o campanie de promotie a unora dintre produsele sale.

Pe lista reducerilor de pret din magazine s-au aflat produse precum: cabanosul crud, carnatii traditionali cu cimbru, sunculita taraneasca si salamul Bucuresti.

Luna septembrie a acestui a a insemnat si prezenta firmei la festivalul Oktoberfest , varianta balcanica, desfasurata la Brasov, a uriasului targ de bere bavarez. La Oktoberfest-ul mioritic, Sergiana a fost unul dintre principalii furnizori de bunatati din carne.

Informam ca, de curand, Sergiana si-a extins prezenta in retelele de retail.

Astfel, produsele companiei pot fi gasite de acum si in Carrefour din Brasov, Ploiesti si Bucuresti, precum si in supermarket-urile aceleasi retele din Brasov si Campina.

Perutnina Ptuj România, preluată de MHP SE-Cipru
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat C.C.) Consiliul Concurenței analizează operațiunea prin care grupul MHP SE (Cipru) preia Perutnina Ptuj d.d. (Slovenia) și, implicit, Perutnina România SRL.   Grupul MHP SE are ca obiect de activitate comercializarea produselor din carne de pasăre. În România, MHP SE obține venituri din vânzarea produselor din carne...

INSSE: Valoarea producţiei agricole pe macroregiuni, în anul 2017 (Date definitive)
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Indicele producţiei ramurii agricole în anul 2017 faţă de anul 2016 a fost 112,5% pe total, 119,5% la producţia vegetală şi 99,6% la producţia animală.   În ceea ce priveşte valoarea serviciilor agricole, aceasta este în general nesemnificativă, în anul 2017 contribuind cu numai 1,2% la valoarea producţiei...