Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

ProducAtori: sergiana a sustinut cu produse din carne oktoberfest-brasov

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Compania brasoveana Sergiana a finalizat o campanie de promotie a unora dintre produsele sale.

Pe lista reducerilor de pret din magazine s-au aflat produse precum: cabanosul crud, carnatii traditionali cu cimbru, sunculita taraneasca si salamul Bucuresti.

Luna septembrie a acestui a a insemnat si prezenta firmei la festivalul Oktoberfest , varianta balcanica, desfasurata la Brasov, a uriasului targ de bere bavarez. La Oktoberfest-ul mioritic, Sergiana a fost unul dintre principalii furnizori de bunatati din carne.

Informam ca, de curand, Sergiana si-a extins prezenta in retelele de retail.

Astfel, produsele companiei pot fi gasite de acum si in Carrefour din Brasov, Ploiesti si Bucuresti, precum si in supermarket-urile aceleasi retele din Brasov si Campina.

Controale ANSVSA în industria avicolă
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Începând cu luna august a anului trecut, ANSVSA a demarat o acțiune tematică de control, la nivel național, pentru a verifica modul în care operatorii din industria avicolă respectă condițiile sanitare veterinare și de siguranță a alimentelor referitoare la producerea ouălor și a produselor din ouă, destinate...

Tendințe în utilizarea antioxidanților naturali în carne și produse din carne (II)
Autor: Cristina Gavrilut  /   miercuri, 21 februarie 2018

Având în vedere interesul deosebit pentru tema utilizării antioxidanților naturali în carne și produsele din carne, continuăm publicarea studiului realizat de Yogesh Kumar, Deep Narayan Yadav, Tanbir Ahmad și Kairam Narsaiah, cercetători ai Institute of  Food Technologists din Birmingham, document care poartă titlul original ”Recent...