Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Producatorii americani sarbatoresc amanarea legii etichetarii

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Grupati chiar intr-o asociatie (Coalitia Etichetelor Nutritionale) producatorii de alimente din SUA felicita Departamentul American pentru Agricultura si Siguranta Alimentara pentru amanarea datei intrarii in vigoare a obligatiei etichetarii nutritionale a produselor, pana in martie 2012.

Legea etichetarii nutritionale impune inscriptionarea nutrientilor folositi la produsele din carne. Amanarea reprezinta raspunsul cererii facute de organizatiile producatorilor de alimente, agricultorilor, retail-istilor.

Dupa comunicarea amanarii, Coalitia producatorilor si comerciantilor a prins curaj declarand: Norma de etichetare nutritionala obligatorie va avea un impact semnificativ, dar noi apreciem faptul ca Depaartamentul American recunoaste provocarile si problemele cu care ne confruntam, acceptand amanarea punerii in aplicare. (TS)

Diversey România va participa la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Diversey România, companie de prestigiu de pe piața românească a soluțiilor profesionale de igienă, va participa la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Iată cum se prezintă Diversey România, în fața partenerilor de afaceri și a...

Zimbria, de la IFE Londra, la Meat.Milk 2019!
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Probabil, cea mai prestigioasă companie românească din sectorul manufacturier de procesare a cărnii și a laptelui, Zimbria, și-a anunțat participarea ca Partener la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   La evenimentul care va purta...