Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Producatorii britanici de carne de porc merg in pierdere

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

(MeatProces.com) La finalul lunii iulie 2011, pretul mediu al carnii de porc crescuse cu 3, 1 %, in comparatie cu aceeasi data a anului trecut.

Cu toate acestea, cresterea a fost mai mica decat se estimase.

Oricum, fermierii, dar si procesatorii de carne de pork din Marea Britanie inregistreaza in continuare pierderi.

Richard Cullen, manager al Consumer Insight, a declarat ca pentru perioada urmatoare com asista la inca o majorare de aproape 65 de penny, fata de pretul de acum, determinand diminuarea consumului de carne proaspata de porc, ham, sunca impanata si carnati.

ANPC a amendat hipermarket-uri din Oltenia
Autor: meatmilk  /   joi, 21 februarie 2019

(Comunicat) Urmare a actiunilor de control efectuate de o echipa a Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), formata din comisari ai corpului de control, ai Directiei Generale de Control si ai Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor (CRPC) S-V Oltenia, coordonati de seful Corpului de Control al Presedintelui...

Se reia schimbul comercial agroalimentar cu Republica Iran
Autor: meatmilk  /   joi, 21 februarie 2019

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale anunță că, datorită eforturilor diplomatice și ale Guvernului României din ultima perioadă, a fost deschisă piața de export pentru ovine cu Republica Iran.   Astfel, în ianuarie 2019 a fost agreat modelul de certificat de export între Autoritatea Națională...