Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Producatorii britanici de carne de porc merg in pierdere

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

(MeatProces.com) La finalul lunii iulie 2011, pretul mediu al carnii de porc crescuse cu 3, 1 %, in comparatie cu aceeasi data a anului trecut.

Cu toate acestea, cresterea a fost mai mica decat se estimase.

Oricum, fermierii, dar si procesatorii de carne de pork din Marea Britanie inregistreaza in continuare pierderi.

Richard Cullen, manager al Consumer Insight, a declarat ca pentru perioada urmatoare com asista la inca o majorare de aproape 65 de penny, fata de pretul de acum, determinand diminuarea consumului de carne proaspata de porc, ham, sunca impanata si carnati.

Guvernul a decis continuarea programului Laptele școlar
Autor: meatmilk  /   luni, 5 august 2019

(Comunicat) În Ședința Guvernului din 31 iulie 2019 a fost aprobată o Hotărâre pentru stabilirea bugetului de implementare a Programului pentru şcoli al României în perioada 2017-2023 pentru anul şcolar 2019-2020 și pentru modificarea și completarea HG nr. 640/2017 pentru aprobarea Programului pentru şcoli al României în perioada...

Pe Litoral, ANSVSA amendează de zor pe cei care încalcă legislația privind siguranța alimentară
Autor: meatmilk  /   vineri, 2 august 2019

(Comunicat) Seria controalelor în unităţile amplasate în cele 7 zone de interes turistic – Năvodari, Mamaia Nord, Mamaia Centru, Mamaia Sud, Eforie, Costineşti şi Mangalia – a continuat şi în săptămâna 22.07.2019 – 28.07.2019, unde medicii veterinari oficiali, care activează în cadrul Comandamentului Sezon Estival 2019, au...