Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Producatorii de carne cer afisarea tarii de provenienta

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Producatorii de carne de porc de pe piata romaneasca cer ca in magazine sa fie afisata tara din care provine carnea, astfel incat consumatorul sa stie ce cumpara, sustin oficialii Patronatului Roman al Carnii de Porc.

Stanca Tudor, directorul executiv al Patronatului, a declarat ca de doi ani se incearca obtinerea unei masuri care sa permita afisarea tarii de provenienta a carnii din magazine, asa cum se intampla in Grecia, insa producatorii sunt refuzati pe motiv ca s-ar sustine discriminarea.

Oficialul considera ca producatorii romani de carne de porc ar trebui sa fie avantajati de scandalul dioxinei din carnea de porc importata din Irlanda, pentru ca produsele autohtone sunt sigure. Peste 130 de tone de carne de porc contamintat cu dioxina au intrat in Romania in ultima luna, iar peste 90 de tone au fost inglobate in preparate din carne.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...