Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Producatorii de carne cer afisarea tarii de provenienta

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Producatorii de carne de porc de pe piata romaneasca cer ca in magazine sa fie afisata tara din care provine carnea, astfel incat consumatorul sa stie ce cumpara, sustin oficialii Patronatului Roman al Carnii de Porc.

Stanca Tudor, directorul executiv al Patronatului, a declarat ca de doi ani se incearca obtinerea unei masuri care sa permita afisarea tarii de provenienta a carnii din magazine, asa cum se intampla in Grecia, insa producatorii sunt refuzati pe motiv ca s-ar sustine discriminarea.

Oficialul considera ca producatorii romani de carne de porc ar trebui sa fie avantajati de scandalul dioxinei din carnea de porc importata din Irlanda, pentru ca produsele autohtone sunt sigure. Peste 130 de tone de carne de porc contamintat cu dioxina au intrat in Romania in ultima luna, iar peste 90 de tone au fost inglobate in preparate din carne.

Când gura bate fundul oii
Autor: Ilie Stoian  /   luni, 25 martie 2019

În luna decembrie a anului trecut, autoritățile de la București anunțau cu bucurie semnarea unui acord cu Regatul Hașemit al Iordaniei, pentru exportul către acea țară a unui număr de 100.000 de ovine.   Anunțul a avut darul să ofere o perspectivă favorabilă ciobanilor români, în condițiile în care, după cum bine...

Indal Partner iși va expune ultima ofertă de tehnologii la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 25 martie 2019

Compania clujeană Indal Partner se va număra printre participanții conferinței Meat Milk 2019, acolo unde, în zilele de 30 și 31 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brașov, își va prezenta ultima ofertă de tehnologii destinate industriei alimentare și, în special, celei de procesare a laptelui, la standul pe care îl va organiza în...