Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Producatorii francezi de carne de pasare solicita cresteri de pret

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Producatorii francezi de carne de pasare au cerut marilor supermarketuri sa accepte o majorare de 15% a preturilor la produsele lor, scrie portalul infocarne.ro. Avicultorii considera cresterea preturilor ca fiind o necesitate din cauza nivelul actual ridicat al produselor agricole.

In sprijinul acestei cereri, Christian Marinov, director al Confederatiei Franceze a aviculturii (CFA), a dorit sa reaminteasca faptul ca, de la sfarsitul lunii iunie, costul hranei pentru animale a crescut cu aproximativ 20%. Marinov estimeaza ca hrana pentru animale reprezinta intre 65% si 70 din costurile de productie. Ca urmare, costul pentru a produce un pui a crescut cu aproximativ 15%.

Si Grupul Doux, lider european in industria avicola, a preconizat ca preturile pasarilor pe piata mondiala ar trebui sa creasca cu 6% la 7% ca urmare a escaladarii preturilor internationale de cereale, de baza pentru hrana pasarilor.

Intervenția domnului Petre Daea în Consiliul UE, privind PPA în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

Doamnă președinte Domnule comisar Dragi colegi, România de-a lungul istoriei a dovedit și poate dovedi oricând că nu a dat boli nimănui, dar din nefericire a primit. România nu este izvor de pestă porcină, dar este în război cu această boală pe un front de aproape 1400 de km la granița de răsărit a Uniunii...

Lidl susține programul VIA, destinat tinerilor afectați de cancer
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

(Comunicat) Izolarea este cunoscută ca fiind problema numărul unu cu care se confruntă tinerii adulți atunci când au de a face cu un diagnostic precum cancerul.   ,,VIA – aplicația mobilă concepută pentru a conecta persoane și pentru a crea conexiuni umane între tinerii adulți care se luptă cu cancerul astfel încât...