Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Producătorii scoțieni de pui au solicitat o întrevedere cu procesatorul 2 Sisters

Autor: Meat MIlkluni, 16 decembrie, 2013

Producătorii de pui din Scoția au chemat grupul de procesatori 2 Sisters Food Group pentru a discuta despre costurile de creștere și producție a puilor și cărnii de pasăre în Scoția , informează The Meat Site.

Fermierii scoțieni răsturnați de un anunț recent făcut de grupul 2 Sisters despre restructurarea unor fabrici din Letham și Coupar Angus au format Asociatia crescătorilor de păsări din Scoția (SCGA) pentru a reprezenta interesele celor implicați.

Problemele pe care asociația vrea să le discute cu procesatorul 2 Sisters includ variații regionale ale costului , transportul și furajele . Grupul de crescători speră că negocierile vor duce la un sector mai puternic al cărnii de pasăre în Scoția pe termen lung.

SCGA a fost creată cu sprijinul Societății Agriculturale din Scoția (SAOS) în ultimele zile și reprezintă producătorii care aprovizionează cu materie primă atât fabrica din Letham cât și cea din Coupar Angus .

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată
Autor: Meat MIlk  /   luni, 19 ianuarie 2015

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată, potrivit asociației franceze a cărnii SNIV-SNCP. În urma veștii că abatoarele AIM au fost plasate în administrare judiciară săptămâna trecută, SNIV-SNCP a declarat că embargoul rus impus vara trecută a contribuit la o creștere a presiunii competiționale asupra întreprinderilor din...

China interzice importurile de produse avicole din SUA
Autor: Meat MIlk  /   joi, 15 ianuarie 2015

China interzice importurile de produse avicole din Statele Unite, reacționând la recentele apariții ale unor focare de gripă aviară în SUA, prin interzicerea oricăror importuri de păsări, ouă, carne de pasăre și produse de carne de pasăre din această țară, notează Global Meat.   O declarație comună a Ministerului...