Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Producatorul de instalatii pentru ambalat bobst, afectat de criza

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Cifra de afaceri a producatorului elvetian de instalatii pentru ambalat, Bobst, s-a diminuat cu aproximativ 49 de milioane de euro, pe fondul aprecierii monedei helvete si a diminuarii ritmului de crestere a economiei nationale. Numarul comenzilor a scazut in toate segmentele de activitate, de la cutii pliabile, la carton ondulat si materiale flexibile.

„Este o tendinta care se observa in toate regiunile lumii”, au declarat oficialii companiei. Astfel, conducerea estimeaza, pentru anul 2008, o cifra de afaceri de 1,65 miliarde de euro, fara a lua in calcul volatilitatea cursului valutar.

Previziunile anterioare vizau o cifra de afaceri anuala de 1,74 miliarde de euro. Conducerea va aplica mai multe masuri pentru restabilirea echilibrului financiar in companie, printre care se numara reintegrarea activitatilor incredintate altor intreprinderi, incurajarea angajatilor sa plece in vacanta la inceputul anului viitor etc.

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...

Audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) A demarat misiunea de audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană (PPA). Aceasta este pentru a patra oară când experți europeni vizitează România, în ultimul an si jumătate, pe tema Pestei Porcine Africane.   Această misiune de audit vizează evaluarea modului în care au fost aplicate...