Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Producatorul de instalatii pentru ambalat bobst, afectat de criza

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Cifra de afaceri a producatorului elvetian de instalatii pentru ambalat, Bobst, s-a diminuat cu aproximativ 49 de milioane de euro, pe fondul aprecierii monedei helvete si a diminuarii ritmului de crestere a economiei nationale. Numarul comenzilor a scazut in toate segmentele de activitate, de la cutii pliabile, la carton ondulat si materiale flexibile.

„Este o tendinta care se observa in toate regiunile lumii”, au declarat oficialii companiei. Astfel, conducerea estimeaza, pentru anul 2008, o cifra de afaceri de 1,65 miliarde de euro, fara a lua in calcul volatilitatea cursului valutar.

Previziunile anterioare vizau o cifra de afaceri anuala de 1,74 miliarde de euro. Conducerea va aplica mai multe masuri pentru restabilirea echilibrului financiar in companie, printre care se numara reintegrarea activitatilor incredintate altor intreprinderi, incurajarea angajatilor sa plece in vacanta la inceputul anului viitor etc.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...