Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Producatorul de mezeluri medeus a cerut insolventa

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Medeus, producatorul de mezeluri din Capitala care a rulat anul trecut afaceri de 20 de milioane de euro, a intrat recent in insolventa la cererea actionarilor – Daniel Marcu, Timotei Dobanda si Aurel Ion.

Acesta este cel de-al doilea producator de dimensiuni medii din industria mezelurilor care a cerut anul acesta intrarea in insolventa dupa producatorul de mezeluri din vanat Stenyon, din judetul Giurgiu, care a intrat in faliment.

Proprietarii Medeus au cerut de asemenea intrarea in insolventa si a celei de-a doua companii pe care o detin in industria mezelurilor, Goodies '97, situata in localitatea Ceptura, judetul Prahova. Actionarii au luat decizia de a cere intrarea in insolventa a celor doua companii pentru a le putea reorganiza si a reesalona platile . Producatorul de mezeluri avea anul trecut datorii totale de 15,3 mil. euro, conform datelor Ministerului Finantelor.

S-a stabilit un nou record al numărului de focare de PPA
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 septembrie 2019

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 346 de localități din 25 de județe, cu un număr de 1.185 de focare (dintre care 12 focare în exploatații comerciale și 6 focare în exploatații de tip A). În alte 4 județe există doar cazuri la mistreți.   În total au fost eliminați 462.459 de...

China a aprobat 25 de companii braziliene pentru export
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 13 septembrie 2019

Ministerul Chinez al Agriculturii și Afacerilor Rurale a aprobat 25 de fabrici de prelucrare a cărnii din Brazilia pentru export. Numărul companiilor aprobate, din această țară, a crescut de la 64 la 89.   Dintre noile unități autorizate, 17 produc carne de vită, șase pui procesați, una va exporta carne de porc și una de...