Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Producatorul mezelurilor matache macelaru isi regleaza conturile cu creditorii

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Principal Company, producatorul mezelurilor Matache Macelaru' si Salonta, a platit 90% din sumele datorate creditorilor care au bagat-o in insolventa, urmand ca restul sa fie achitat pana la finele acestei luni, au declarat pentru DailyBusiness.ro reprezentantii companiei.

Tribunalul Buzau aprobase, inca de luna trecuta, intrarea in procedura de insolventa a Principal Company, la cererea a 11 creditori. Printre acestia se numara Euroavipo Grup, producatorul marcii de coniac Unirea, distribuitorul de ingrediente pentru industria alimentara Supremia Grup si Inspectoratul Teritorial de Munca.

„Intr-adevar, avem de recuperat bani din piata la fel cum si avem de dat. Nu consideram ca este vorba despre rea vointa, mai mult decat atat am purtat discutii in acest sens pentru reesalonarea acestor datorii, majoritatea lor finalizate.Intr-o situatie economica favorabila motivele care duc la aparitia acestor probleme ar fi fost partial acoperite din credite bancare, partial din vanzari. In prezent consumul a scazut iar creditele sunt extrem de greu de obtinut, lucruri care inerent vor continua sa genereze situatii de acest fel in toate pietele afectate”, au specificat reprezentantii Principal Company.

ANSVSA: Oportunități pentru exportul de lână în Africa de Sud
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 februarie 2018

(Comunicat) Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) a finalizat o altă acțiune întreprinsă în cadrul strategiei de extindere și de deschidere de noi piețe de desfacere pentru produsele autohtone.   Una dintre oportunitățile identificate a fost piața importantă reprezentată de...

Lidl și-a finalizat noul headquarter din România
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 februarie 2018

(Comunicat) Lidl România a definitivat construcția și amenajarea noului sediu central al companiei, un proiect inovator și complex, eficientizat pentru cel mai redus impact asupra mediului.Clădirea de birouri a beneficiat de folosirea unor tehnologii de construcție de ultimă generație și include dotări și facilități la standarde...