Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Producatorul mezelurilor matache macelaru isi regleaza conturile cu creditorii

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Principal Company, producatorul mezelurilor Matache Macelaru' si Salonta, a platit 90% din sumele datorate creditorilor care au bagat-o in insolventa, urmand ca restul sa fie achitat pana la finele acestei luni, au declarat pentru DailyBusiness.ro reprezentantii companiei.

Tribunalul Buzau aprobase, inca de luna trecuta, intrarea in procedura de insolventa a Principal Company, la cererea a 11 creditori. Printre acestia se numara Euroavipo Grup, producatorul marcii de coniac Unirea, distribuitorul de ingrediente pentru industria alimentara Supremia Grup si Inspectoratul Teritorial de Munca.

„Intr-adevar, avem de recuperat bani din piata la fel cum si avem de dat. Nu consideram ca este vorba despre rea vointa, mai mult decat atat am purtat discutii in acest sens pentru reesalonarea acestor datorii, majoritatea lor finalizate.Intr-o situatie economica favorabila motivele care duc la aparitia acestor probleme ar fi fost partial acoperite din credite bancare, partial din vanzari. In prezent consumul a scazut iar creditele sunt extrem de greu de obtinut, lucruri care inerent vor continua sa genereze situatii de acest fel in toate pietele afectate”, au specificat reprezentantii Principal Company.

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...