Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Producatorul mezelurilor matache macelaru isi regleaza conturile cu creditorii

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Principal Company, producatorul mezelurilor Matache Macelaru' si Salonta, a platit 90% din sumele datorate creditorilor care au bagat-o in insolventa, urmand ca restul sa fie achitat pana la finele acestei luni, au declarat pentru DailyBusiness.ro reprezentantii companiei.

Tribunalul Buzau aprobase, inca de luna trecuta, intrarea in procedura de insolventa a Principal Company, la cererea a 11 creditori. Printre acestia se numara Euroavipo Grup, producatorul marcii de coniac Unirea, distribuitorul de ingrediente pentru industria alimentara Supremia Grup si Inspectoratul Teritorial de Munca.

„Intr-adevar, avem de recuperat bani din piata la fel cum si avem de dat. Nu consideram ca este vorba despre rea vointa, mai mult decat atat am purtat discutii in acest sens pentru reesalonarea acestor datorii, majoritatea lor finalizate.Intr-o situatie economica favorabila motivele care duc la aparitia acestor probleme ar fi fost partial acoperite din credite bancare, partial din vanzari. In prezent consumul a scazut iar creditele sunt extrem de greu de obtinut, lucruri care inerent vor continua sa genereze situatii de acest fel in toate pietele afectate”, au specificat reprezentantii Principal Company.

Festival multi-cultural gastronomic, la București, invitată de onoare: Turcia
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Festivalului Culturilor Asiatice  - Asia Fest va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie la Romexpo (pavilionul C3). Deși festivalul de anul acesta are ca țară invitată Turcia, aducând în prim plan muzica modernă dar și tradițională, alături de filmul documentar și delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului,...

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...