Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Producatorul mezelurilor matache macelaru isi regleaza conturile cu creditorii

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Principal Company, producatorul mezelurilor Matache Macelaru' si Salonta, a platit 90% din sumele datorate creditorilor care au bagat-o in insolventa, urmand ca restul sa fie achitat pana la finele acestei luni, au declarat pentru DailyBusiness.ro reprezentantii companiei.

Tribunalul Buzau aprobase, inca de luna trecuta, intrarea in procedura de insolventa a Principal Company, la cererea a 11 creditori. Printre acestia se numara Euroavipo Grup, producatorul marcii de coniac Unirea, distribuitorul de ingrediente pentru industria alimentara Supremia Grup si Inspectoratul Teritorial de Munca.

„Intr-adevar, avem de recuperat bani din piata la fel cum si avem de dat. Nu consideram ca este vorba despre rea vointa, mai mult decat atat am purtat discutii in acest sens pentru reesalonarea acestor datorii, majoritatea lor finalizate.Intr-o situatie economica favorabila motivele care duc la aparitia acestor probleme ar fi fost partial acoperite din credite bancare, partial din vanzari. In prezent consumul a scazut iar creditele sunt extrem de greu de obtinut, lucruri care inerent vor continua sa genereze situatii de acest fel in toate pietele afectate”, au specificat reprezentantii Principal Company.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...