Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Productia de carne de porc a crescut in rusia cu 27% fata de inceputul lui 2009

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Productia de carne de porc a crescut in Rusia cu 27%, de la inceputul anului, scriu revistele locale de specialitate. Efectivul de porci in luna august a crescut cu 1,3% fata de iulie si cu 6 procente fata de aceaasi perioada a anului trecut. In total, numarul de porci sacrificati in Rusia a crescut cu 22,6%.

Volumul total de carne de porc procesata in Rusia in ianuarie – august 2009 a crescut cu 18,6% fata de 2008. In august productia a crescut cu pana la 27 de procente fata de ianuarie 2009 dar a scazut cu 9 procente fata de iulie 2009.

Consumatorii rusi platesc insa 228,9 ruble (5 euro) pe kilogramul de carne de porc, cu 0,3 % mai mult decat in ianuarie. Pretul mediu pentru porci vii a crescut, de la inceputul anului, cu cca 5 procente.

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...