Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Productia de carne de porc a crescut in rusia cu 27% fata de inceputul lui 2009

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Productia de carne de porc a crescut in Rusia cu 27%, de la inceputul anului, scriu revistele locale de specialitate. Efectivul de porci in luna august a crescut cu 1,3% fata de iulie si cu 6 procente fata de aceaasi perioada a anului trecut. In total, numarul de porci sacrificati in Rusia a crescut cu 22,6%.

Volumul total de carne de porc procesata in Rusia in ianuarie – august 2009 a crescut cu 18,6% fata de 2008. In august productia a crescut cu pana la 27 de procente fata de ianuarie 2009 dar a scazut cu 9 procente fata de iulie 2009.

Consumatorii rusi platesc insa 228,9 ruble (5 euro) pe kilogramul de carne de porc, cu 0,3 % mai mult decat in ianuarie. Pretul mediu pentru porci vii a crescut, de la inceputul anului, cu cca 5 procente.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...