Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Productia de carne de porc a crescut in rusia cu 27% fata de inceputul lui 2009

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Productia de carne de porc a crescut in Rusia cu 27%, de la inceputul anului, scriu revistele locale de specialitate. Efectivul de porci in luna august a crescut cu 1,3% fata de iulie si cu 6 procente fata de aceaasi perioada a anului trecut. In total, numarul de porci sacrificati in Rusia a crescut cu 22,6%.

Volumul total de carne de porc procesata in Rusia in ianuarie – august 2009 a crescut cu 18,6% fata de 2008. In august productia a crescut cu pana la 27 de procente fata de ianuarie 2009 dar a scazut cu 9 procente fata de iulie 2009.

Consumatorii rusi platesc insa 228,9 ruble (5 euro) pe kilogramul de carne de porc, cu 0,3 % mai mult decat in ianuarie. Pretul mediu pentru porci vii a crescut, de la inceputul anului, cu cca 5 procente.

ANSVSA: Oportunități pentru exportul de lână în Africa de Sud
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 februarie 2018

(Comunicat) Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) a finalizat o altă acțiune întreprinsă în cadrul strategiei de extindere și de deschidere de noi piețe de desfacere pentru produsele autohtone.   Una dintre oportunitățile identificate a fost piața importantă reprezentată de...

Lidl și-a finalizat noul headquarter din România
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 februarie 2018

(Comunicat) Lidl România a definitivat construcția și amenajarea noului sediu central al companiei, un proiect inovator și complex, eficientizat pentru cel mai redus impact asupra mediului.Clădirea de birouri a beneficiat de folosirea unor tehnologii de construcție de ultimă generație și include dotări și facilități la standarde...