Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Producția de carne din Ucraina în creștere în primele cinci luni ale 2013

Autor: Meat MIlkjoi, 4 iulie, 2013

După cum informează The Meat Site, în perioada ianuarie-mai 2013, Ucraina a produs peste 1,3 milioane de tone de carne, care reprezintă 8,5 % mai mult fata de aceeasi perioada a anului trecut.
Ministrul Politicii Agrare și Alimentare, Mykola Prysyazhnyuk a declarat că această creștere a producției a contribuit la acordarea de subvenții pentru unitățile de prelucrare a cărnii de vită locale în acest an. Potrivit ministrului, Guvernul continuă să sprijine industria creșterii animalelor, inclusiv în sectorul cărnii.

„Acest sistem de sprijin continuă să dea rezultate bune. Producția mare de carne în primele cinci luni ale anului a contribuit la creșterea producției  atât în gospodăriile familiale cât și în întreprinderi”, a declarat acesta.

În afară de aceasta, ministrul a subliniat că Ucraina continuă să investească la scară largă în proiecte pentru creșterea animalelor.

Cadrul de revitalizare de dezvoltare economică pentru 2013-2014, precum și reconstrucția și deschiderea de noi complexe zootehnice cu implicarea investitorilor sunt de o importanță deosebită.

Potrivit domnului Prysiazhnyuk, acest lucru va ajuta că în termen de doi ani, producția de lapte să crescă cu 3,5%, si de carne cu 4,5%.

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată
Autor: Meat MIlk  /   luni, 19 ianuarie 2015

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată, potrivit asociației franceze a cărnii SNIV-SNCP. În urma veștii că abatoarele AIM au fost plasate în administrare judiciară săptămâna trecută, SNIV-SNCP a declarat că embargoul rus impus vara trecută a contribuit la o creștere a presiunii competiționale asupra întreprinderilor din...

China interzice importurile de produse avicole din SUA
Autor: Meat MIlk  /   joi, 15 ianuarie 2015

China interzice importurile de produse avicole din Statele Unite, reacționând la recentele apariții ale unor focare de gripă aviară în SUA, prin interzicerea oricăror importuri de păsări, ouă, carne de pasăre și produse de carne de pasăre din această țară, notează Global Meat.   O declarație comună a Ministerului...