Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Productia de carne in rusia in crestere cu 6% in 2010

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Volumul total de carne produsa in Rusia in acest an va creste cu 6 procente, pana la 10,5 milioane de tone, spun analistii, citati de presa locala. Conform minstrului rus al Agriculturii, Elena Skrynnik, acest fapt se datoreaza masurilor implementate de Guvern in acest sector.

Ministrul a mai precizat ca Guvernul rus intentioneaza sa sustina in continuare industria locala a carnii prin subventii si imprumuturi, apreciind ca 2010 va fi un an bun pentru acest segment de piata.

Analistii estimeaza ca in 4-5 ani Rusia va fi in stare sa acopere cererea interna de carne in totalitate si sa livreze la export o cantitate insemnata. In 2009 productia rusa de carne a crescut cu 6,6% iar importurile acestei tari au scazut cu 30%.

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...

Expunerea la lumină reduce 50 % din substanțele nutritive ale laptelui
Autor: Nora Marin  /   joi, 15 noiembrie 2018

Studii recente arată că laptele expus la lumină timp de 16 ore pierde mai mult de jumătate din cantitatea de vitamina A, conținută inițial, dacă nu este ambalată cu o protecție corespunzătoare la lumină.   Pentru a contracara acest efect negativ, compania de servicii și certificare Noluma a dezvoltat un instrument de...