Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Productia de carne in rusia in crestere cu 6% in 2010

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Volumul total de carne produsa in Rusia in acest an va creste cu 6 procente, pana la 10,5 milioane de tone, spun analistii, citati de presa locala. Conform minstrului rus al Agriculturii, Elena Skrynnik, acest fapt se datoreaza masurilor implementate de Guvern in acest sector.

Ministrul a mai precizat ca Guvernul rus intentioneaza sa sustina in continuare industria locala a carnii prin subventii si imprumuturi, apreciind ca 2010 va fi un an bun pentru acest segment de piata.

Analistii estimeaza ca in 4-5 ani Rusia va fi in stare sa acopere cererea interna de carne in totalitate si sa livreze la export o cantitate insemnata. In 2009 productia rusa de carne a crescut cu 6,6% iar importurile acestei tari au scazut cu 30%.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...