Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Productia de carne in rusia in crestere cu 6% in 2010

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Volumul total de carne produsa in Rusia in acest an va creste cu 6 procente, pana la 10,5 milioane de tone, spun analistii, citati de presa locala. Conform minstrului rus al Agriculturii, Elena Skrynnik, acest fapt se datoreaza masurilor implementate de Guvern in acest sector.

Ministrul a mai precizat ca Guvernul rus intentioneaza sa sustina in continuare industria locala a carnii prin subventii si imprumuturi, apreciind ca 2010 va fi un an bun pentru acest segment de piata.

Analistii estimeaza ca in 4-5 ani Rusia va fi in stare sa acopere cererea interna de carne in totalitate si sa livreze la export o cantitate insemnata. In 2009 productia rusa de carne a crescut cu 6,6% iar importurile acestei tari au scazut cu 30%.

S-a stabilit un nou record al numărului de focare de PPA
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 septembrie 2019

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 346 de localități din 25 de județe, cu un număr de 1.185 de focare (dintre care 12 focare în exploatații comerciale și 6 focare în exploatații de tip A). În alte 4 județe există doar cazuri la mistreți.   În total au fost eliminați 462.459 de...

China a aprobat 25 de companii braziliene pentru export
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 13 septembrie 2019

Ministerul Chinez al Agriculturii și Afacerilor Rurale a aprobat 25 de fabrici de prelucrare a cărnii din Brazilia pentru export. Numărul companiilor aprobate, din această țară, a crescut de la 64 la 89.   Dintre noile unități autorizate, 17 produc carne de vită, șase pui procesați, una va exporta carne de porc și una de...