Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Productia de carne in rusia in crestere cu 6% in 2010

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Volumul total de carne produsa in Rusia in acest an va creste cu 6 procente, pana la 10,5 milioane de tone, spun analistii, citati de presa locala. Conform minstrului rus al Agriculturii, Elena Skrynnik, acest fapt se datoreaza masurilor implementate de Guvern in acest sector.

Ministrul a mai precizat ca Guvernul rus intentioneaza sa sustina in continuare industria locala a carnii prin subventii si imprumuturi, apreciind ca 2010 va fi un an bun pentru acest segment de piata.

Analistii estimeaza ca in 4-5 ani Rusia va fi in stare sa acopere cererea interna de carne in totalitate si sa livreze la export o cantitate insemnata. In 2009 productia rusa de carne a crescut cu 6,6% iar importurile acestei tari au scazut cu 30%.

Meat.Milk 2019: În ziua de 31 mai, fii prezent la Forum Retail!
Autor: meatmilk  /   marți, 26 martie 2019

Tendințele de globalizare ale piețelor internaționale de carne și lapte se manifestă tot mai pregnant. Puși în fața acestei noi realități, fermierii, procesatorii și retail-ul din România trebuie să își adapteze afacerile. Cum vor reuși să facă acest lucru, în condițiile în care se propune o nouă paradigmă legislativă? Cum...

Când gura bate fundul oii
Autor: Ilie Stoian  /   luni, 25 martie 2019

În luna decembrie a anului trecut, autoritățile de la București anunțau cu bucurie semnarea unui acord cu Regatul Hașemit al Iordaniei, pentru exportul către acea țară a unui număr de 100.000 de ovine.   Anunțul a avut darul să ofere o perspectivă favorabilă ciobanilor români, în condițiile în care, după cum bine...