Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Productia de carne in rusia in crestere cu 6% in 2010

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Volumul total de carne produsa in Rusia in acest an va creste cu 6 procente, pana la 10,5 milioane de tone, spun analistii, citati de presa locala. Conform minstrului rus al Agriculturii, Elena Skrynnik, acest fapt se datoreaza masurilor implementate de Guvern in acest sector.

Ministrul a mai precizat ca Guvernul rus intentioneaza sa sustina in continuare industria locala a carnii prin subventii si imprumuturi, apreciind ca 2010 va fi un an bun pentru acest segment de piata.

Analistii estimeaza ca in 4-5 ani Rusia va fi in stare sa acopere cererea interna de carne in totalitate si sa livreze la export o cantitate insemnata. In 2009 productia rusa de carne a crescut cu 6,6% iar importurile acestei tari au scazut cu 30%.

GfK: Creștere pentru bunurile de larg consum, dar pe baza inflației, nu a volumelor!
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Piața FMCG a înregistrat în 2017 o creștere semnificativă de 7% pentru bunurile de folosință curentă cumpărate pentru consumul casnic.   În spatele aceste evoluții pozitive a pieței a stat majorarea prețurilor ca urmare a inflației și nu creșterea volumelor cumpărate, așa cum s-a întâmplat în 2016. Cu...

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...