Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Produs nou de la Reinert: Salamul de Iarnă

Autor: Meat MIlkvineri, 13 decembrie, 2013

(Comunicat) Așa cum un bun gospodar îşi face vara sanie şi iarna car, la fel a început şi povestea Salamului de Iarnă de la REINERT: într-o zi însorită de vară, când ne-am întâlnit întreaga echipă pe Tărâmul Mezelurilor Gustoase REINERT nu pentru a discuta despre concedii (cum ne-am fi aşteptat), ci despre cum să-i venim în ajutor lui Moş Crăciun cu promoţii şi produse speciale pentru Sărbătorile de Iarnă, prin care să-i răsplătească pe aceia care au fost cei mai cuminţi pe parcursul anului!
Inspiraţia a venit iute la noi şi am ştiut imediat ce trebuie să facem: „Salam de Iarnă” într-un ambalaj de colecţie.

Ne-am îndrăgostit pe loc de idee şi ca nişte furnicuţe ne-am apucat de treabă, pentru că totul să fie gata până de sărbători. Poate părea o muncă uşoară, dar să ştiţi că am avut treabă de făcut mai ceva că spiriduşii Moşului: ne-am imaginat ambalajul, ne-am distrat desenând, ne-am gândit la amestecuri de mirodenii şi cărnuri, am ales reţetă şi, cel mai important… am presărat peste toate mult, mult suflet şi dragoste!
Când am terminat ne-am dus cu propunerea la Moş Crăciun, iar el ne-a felicitat şi ne-a spus: „Îmi place şi vreau ca atunci când primii fulgi de nea vor începe să cadă să găsesc « Salamul de Iarnă » pe rafturile magazinelor”.
Ascultători din fire, am făcut întocmai cum Moşul ne-a cerut, sperând să aducem un plus de culoare şi savoare Sărbătorilor de Iarna pentru norocoşii ce pot intra în posesia acestei ediţii limitate.
Ambalajul de colecţie, realizat în spiritul Sărbătorilor de iarnă poate fi păstrat sau reutilizat.
Echipa REINERT vă urează Sărbători fericite!
Despre REINERT
Calitatea superioară a mezelurilor REINERT este rezultatul unui nivel înalt de control al igienei şi al selecţiei atente a ingredientelor şi condimentelor folosite. Fiecare gamă de mezeluri se face remarcată printr-un ambaj special şi design atractiv, care completează gustul savuros al produselor dedicate celor mari, dar şi celor mici.
La începutul anului 2007, H&E Reinert Germania inaugurează fabrica de mezeluri de la Feldioara, Jud. Braşov, H&E Reinert România, aceasta fiind prima fabrica pe care liderul pieţei din Germania o deschide în afara graniţelor ţării de origine. Scopul nostru este de a oferi consumatorilor produse de calitate, iar în acest sens fabrica noastră este cerificata: ISO 9001: 2008 şi IFS – Hight Level.

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...