Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Membrane poliamidice Kalle, ultima propunere Meat Systems

Autor: Meat MIlkjoi, 17 iulie, 2014

Meat Systems SRL propune membrane artificiale realizate de firma Kalle GmbH din Germania, dar și condimente si adjuvanti de la firma Van Hees, un producator cu traditie din Germania.

Membranele artificiale au în compozitie de baza poliamida si polietilena, fiind destinate fabricarii preparatelor alimentare care se supun unui tratament termic de fierbere exclusiva. (exceptie Nalo Slim, care se si afuma).

Clasificarea membranelor poliamidice Kalle:
1. In functie de tipul produsului umplut in membrana (posibilitatea afumarii acestuia):
• Membrane impermeabile la fum: NaloFlex, Nalo Pasteten, NaloSlice, Nalon, Nalophan, NaloBar, NaloForm, NaloShape, NaloKontur, Quintamid.
• Membrana permeabila la fum: NaloSlim. Datorita faptului ca efectul maxim de afumare al produsului se realizeaza in urma unor programe de lucru mai complexe va rugam sa ne contactati pentru transmiterea acestora
2. In functie de numarul straturilor din compozitia membranei:
• Membrane poliamidice unistrat: NaloFlex, Nalo Pasteten.
• Membrane poliamidice multistrat: NaloBar, NaloForm, NaloShape, Quintamid.

3. In functie de natura materialului:
• Poliamida contractibila: NaloFlex, NaloBar, NaloForm, Quintamid.
• Poliamida necontractibila: Nalo Pasteten, NaloShape. Acest tip de poliamida este special gandit pentru realizarea suncilor in forma si a aspicurilor.

4. In funtie de forma membranei:
• Cilindrica: Forma cea mai uzuala a membranelor enumerate mai sus.
• Potcoava: NaloFlex Kranz, NaloBar Kranz. Raza de curbura a membranei poate varia.

Poliamida ce confera un termen de valabilitate a produsului de pana la 3 luni in functie de conditiile de lucru si incarcatura micobiologica a materiilor prime. In functie de stabilitatea produsului la temperatura, se poate realiza si o sterilizare a acestuia in membrana, intrucat ea suporta temperaturi pana la 135°C.

În România firma Meat Systems lucreaza cu cei mai importanti fabricanti de mezeluri din tara, cum ar fi, Aldis, Angst, Carman, Carniprod, Caroli, Cristim, Diana, Elit, Fox, Ifantis, Gepeto, Koket, Kosarom, M&R, Maribo Prodcarn, Malina Lux, Marcel, Meda, RadicStar, Priceputu, Reinert, Scandia, Sergiana, Unicarm, Vascar si multi altii.

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...