Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Produse din carne de porc Basna, expuse la un târg din Torino

Autor: Maria Demetriadmiercuri, 28 septembrie, 2016

Salonul Internaţional al Gustului, Terra Madre, desfăşurat între 23 şi 26 septembrie, la Torino, a găzduit şi cinci noi produse româneşti slow food. Printre acestea se numără şi produse obţinute din carnea de porc rasa Bazna.

 

„Cred că este un gust unic al slăninei şi unturii porcului de Bazna cu care ne-am prezentat aici. Carnea de porc de Bazna este o carne unicat, rasă recunoscută din 1946. Italienii au descoperit prin Fundaţia ADEPT care promovează mâncatul sănătos şi promovează tot ceea ce înseamnă tradiţie şi bun gust, slow foond-ul din toată lumea, inclusiv din Oceania, Australia, de pe tot mapamondul, din 150 de ţări sunt reprezentanţi, cu tot ceea ce înseamnă bun gust şi produs bio, produse natural”, a declarat Lucian Scumpu, primarul comunei Bazna, judeţul Sibiu.

 

La ediţia din acest a evenimentului internaţional dedicat culturii produselor alimentare au participat 5.000 de delegaţi din 160 de ţări şi peste 800 de expozanţi, informează Agroazi.

Elita mondială a sectorului de carne va participa la IFFA 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 4 mai 2018

Mai este un an, până la cel mai important târg mondial pentru industria cărnii, însă toți liderii pieței mondiale au semnat deja pentru pentru a fi prezenți la cel mai mare târg din lume dedicat acestei industrii, IFFA, care va avea loc între 4 și 9 mai 2019 la Frankfurt pe Main. Odată cu deschiderea noii săli de expoziții 12 și a...

World Retail Congress va avea loc în aprilie, la Madrid
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 martie 2018

În perioada 17-19 aprilie 2018, la Madrid, va avea loc World Retail Congress (WRC). Evenimentul va reuni o gamă largă de lideri din întreaga industrie de retail, pentru a discuta despre viitorul comerțului cu amănuntul la nivel mondial și va stabili un program remarcabil, pentru a crea împreună oportunități de rețea.   În...