Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Produse eco, acasa la client

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Asociatia Agroecologia a lansat in aceasta saptamana, la Cluj-Napoca, in premiera nationala, un sistem original de distributie saptamanala a produselor agricole direct la domiciliul consumatorului. Serviciul Cosul Taranesc este lansat de un grup de agricultori, primul din Romania care a inceput sa practice agricultura ecologica, in 1994.

Producatorii de mere, suc de mere, catina si sirop de catina, dulceata de casa, legume, brinza de burduf, cascaval, carnati, slanina, toba, paste fainoase de casa, produse apicole, prajituri si vinuri de calitate sunt din judetul Cluj si din cele invecinate cu acesta. Emblema ecologic deosebeste toate aceste produse de cele conventionale comercializate astazi in Romania.

Sistemul Cosul taranesc va fi gestionat de o echipa operativa care va incheia abonamente cu consumatorii, va prelua comenzile de la acestia si le va transmite agricultorilor. Aceeasi echipa va prelua marfa de la producatori si o va livra la domiciliul abonatilor.

GfK: Creștere pentru bunurile de larg consum, dar pe baza inflației, nu a volumelor!
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Piața FMCG a înregistrat în 2017 o creștere semnificativă de 7% pentru bunurile de folosință curentă cumpărate pentru consumul casnic.   În spatele aceste evoluții pozitive a pieței a stat majorarea prețurilor ca urmare a inflației și nu creșterea volumelor cumpărate, așa cum s-a întâmplat în 2016. Cu...

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...