Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Produse eco, acasa la client

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Asociatia Agroecologia a lansat in aceasta saptamana, la Cluj-Napoca, in premiera nationala, un sistem original de distributie saptamanala a produselor agricole direct la domiciliul consumatorului. Serviciul Cosul Taranesc este lansat de un grup de agricultori, primul din Romania care a inceput sa practice agricultura ecologica, in 1994.

Producatorii de mere, suc de mere, catina si sirop de catina, dulceata de casa, legume, brinza de burduf, cascaval, carnati, slanina, toba, paste fainoase de casa, produse apicole, prajituri si vinuri de calitate sunt din judetul Cluj si din cele invecinate cu acesta. Emblema ecologic deosebeste toate aceste produse de cele conventionale comercializate astazi in Romania.

Sistemul Cosul taranesc va fi gestionat de o echipa operativa care va incheia abonamente cu consumatorii, va prelua comenzile de la acestia si le va transmite agricultorilor. Aceeasi echipa va prelua marfa de la producatori si o va livra la domiciliul abonatilor.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...