Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Produse eco, acasa la client

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Asociatia Agroecologia a lansat in aceasta saptamana, la Cluj-Napoca, in premiera nationala, un sistem original de distributie saptamanala a produselor agricole direct la domiciliul consumatorului. Serviciul Cosul Taranesc este lansat de un grup de agricultori, primul din Romania care a inceput sa practice agricultura ecologica, in 1994.

Producatorii de mere, suc de mere, catina si sirop de catina, dulceata de casa, legume, brinza de burduf, cascaval, carnati, slanina, toba, paste fainoase de casa, produse apicole, prajituri si vinuri de calitate sunt din judetul Cluj si din cele invecinate cu acesta. Emblema ecologic deosebeste toate aceste produse de cele conventionale comercializate astazi in Romania.

Sistemul Cosul taranesc va fi gestionat de o echipa operativa care va incheia abonamente cu consumatorii, va prelua comenzile de la acestia si le va transmite agricultorilor. Aceeasi echipa va prelua marfa de la producatori si o va livra la domiciliul abonatilor.

Ministrul Petre Daea s-a întâlnit cu omologul său din Sultanatul Oman
Autor: meatmilk  /   luni, 12 noiembrie 2018

(Comunicat) Marți, 6 noiembrie 2018, la sediul Ministerului Agriculturii și Pescuitului din Sultanatul Oman a avut loc întrevederea oficială între ministrul agriculturii Petre Daea si omologul său, dr. Foad Jaafar Sajwani.   Cu această ocazie au fost puse în discuție posibilitățile de colaborare bilaterală sectorială,...

ANZ participă la lucrările tehnice de calificare și clasare a cabalinelor
Autor: meatmilk  /   luni, 12 noiembrie 2018

(Comunicat) În perioada octombrie-decembrie 2018, Agenția Națională pentru Zootehnie  participă la Comisia Naţională de Clasare şi Evaluare a Cabalinelor ce desfășoară lucrări tehnice de calificare și clasare a cabalinelor din cadrul hergheliilor de stat.   Clasarea și calificarea cabalinelor se realizează de două ori...