Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Produse eco, acasa la client

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Asociatia Agroecologia a lansat in aceasta saptamana, la Cluj-Napoca, in premiera nationala, un sistem original de distributie saptamanala a produselor agricole direct la domiciliul consumatorului. Serviciul Cosul Taranesc este lansat de un grup de agricultori, primul din Romania care a inceput sa practice agricultura ecologica, in 1994.

Producatorii de mere, suc de mere, catina si sirop de catina, dulceata de casa, legume, brinza de burduf, cascaval, carnati, slanina, toba, paste fainoase de casa, produse apicole, prajituri si vinuri de calitate sunt din judetul Cluj si din cele invecinate cu acesta. Emblema ecologic deosebeste toate aceste produse de cele conventionale comercializate astazi in Romania.

Sistemul Cosul taranesc va fi gestionat de o echipa operativa care va incheia abonamente cu consumatorii, va prelua comenzile de la acestia si le va transmite agricultorilor. Aceeasi echipa va prelua marfa de la producatori si o va livra la domiciliul abonatilor.

Piata irlandeza de carne de vita, sub amenintarea Brexit-ului
Autor: Nora Marin  /   joi, 21 martie 2019

Prezent la Consiliul Miniștrilor Agriculturii de la Bruxelles, și referindu-se la Brexit, Michael Creed, ministrul irlandez al Agriculturii, a spus:   "Reuniunea Consiliului miniștrilor agriculturii a fost o oportunitate importantă pentru a sublinia Consiliului, Comisiei și colegilor mei miniștrii impactul unui Brexit fără...

Tetra Pak a lansat ambalajele aseptice cubice, pentru lactate
Autor: Nora Marin  /   joi, 21 martie 2019

Tetra Pak a lansat pachetul Tetra Classic Aseptic 65ml Cube, pentru produse lactate, sucuri, înghețată și alimente lichide.   Dimensiunile ambalajului au fost proiectate astfel încât să permită ca șase pachete să formeze un cub, pentru a optimiza utilizarea spațiului în distribuție și depozitare.   "Pachetul...