Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Produse traditionale bucovinene aduse la salonul fabrica de carne de firma i.i. cimpoies mariana

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

La Salonul International Fabrica de Carne organizat de infoALIMENT in perioada 19-23 octombrie 2011, in pavilionul central al Romexpo, producatorul traditional I.I. Cimpoies Mariana va imbia vizitatorii cu delicioase preparate din carne realizate dupa retete autentic bucovinene.

Standul I.I. Cimpoies Mariana va fi si un punct din care vizitatorii vor putea cumpara salamuri, carnati de porc, muschi impletit, costita afumata, carnati de vita si salam de vita, toate acestea fiind comercializate sub brandul La Cimpoies.

Amintim ca alaturi de zonele destinate echipamentelor si utilajelor destinate industriei de procesare a carnii, precum si ale standurilor marilor procesatori, Salonul International Fabrica de Carne va rezerva un spatiu insemnat producatorilor traditionali care isi vor expune si comercializa produsele.

ANPC a amendat hipermarket-uri din Oltenia
Autor: meatmilk  /   joi, 21 februarie 2019

(Comunicat) Urmare a actiunilor de control efectuate de o echipa a Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), formata din comisari ai corpului de control, ai Directiei Generale de Control si ai Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor (CRPC) S-V Oltenia, coordonati de seful Corpului de Control al Presedintelui...

Se reia schimbul comercial agroalimentar cu Republica Iran
Autor: meatmilk  /   joi, 21 februarie 2019

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale anunță că, datorită eforturilor diplomatice și ale Guvernului României din ultima perioadă, a fost deschisă piața de export pentru ovine cu Republica Iran.   Astfel, în ianuarie 2019 a fost agreat modelul de certificat de export între Autoritatea Națională...