Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Produse traditionale bucovinene aduse la salonul fabrica de carne de firma i.i. cimpoies mariana

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

La Salonul International Fabrica de Carne organizat de infoALIMENT in perioada 19-23 octombrie 2011, in pavilionul central al Romexpo, producatorul traditional I.I. Cimpoies Mariana va imbia vizitatorii cu delicioase preparate din carne realizate dupa retete autentic bucovinene.

Standul I.I. Cimpoies Mariana va fi si un punct din care vizitatorii vor putea cumpara salamuri, carnati de porc, muschi impletit, costita afumata, carnati de vita si salam de vita, toate acestea fiind comercializate sub brandul La Cimpoies.

Amintim ca alaturi de zonele destinate echipamentelor si utilajelor destinate industriei de procesare a carnii, precum si ale standurilor marilor procesatori, Salonul International Fabrica de Carne va rezerva un spatiu insemnat producatorilor traditionali care isi vor expune si comercializa produsele.

Guvernul a decis continuarea programului Laptele școlar
Autor: meatmilk  /   luni, 5 august 2019

(Comunicat) În Ședința Guvernului din 31 iulie 2019 a fost aprobată o Hotărâre pentru stabilirea bugetului de implementare a Programului pentru şcoli al României în perioada 2017-2023 pentru anul şcolar 2019-2020 și pentru modificarea și completarea HG nr. 640/2017 pentru aprobarea Programului pentru şcoli al României în perioada...

Pe Litoral, ANSVSA amendează de zor pe cei care încalcă legislația privind siguranța alimentară
Autor: meatmilk  /   vineri, 2 august 2019

(Comunicat) Seria controalelor în unităţile amplasate în cele 7 zone de interes turistic – Năvodari, Mamaia Nord, Mamaia Centru, Mamaia Sud, Eforie, Costineşti şi Mangalia – a continuat şi în săptămâna 22.07.2019 – 28.07.2019, unde medicii veterinari oficiali, care activează în cadrul Comandamentului Sezon Estival 2019, au...