Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Produse traditionale bucovinene aduse la salonul fabrica de carne de firma i.i. cimpoies mariana

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

La Salonul International Fabrica de Carne organizat de infoALIMENT in perioada 19-23 octombrie 2011, in pavilionul central al Romexpo, producatorul traditional I.I. Cimpoies Mariana va imbia vizitatorii cu delicioase preparate din carne realizate dupa retete autentic bucovinene.

Standul I.I. Cimpoies Mariana va fi si un punct din care vizitatorii vor putea cumpara salamuri, carnati de porc, muschi impletit, costita afumata, carnati de vita si salam de vita, toate acestea fiind comercializate sub brandul La Cimpoies.

Amintim ca alaturi de zonele destinate echipamentelor si utilajelor destinate industriei de procesare a carnii, precum si ale standurilor marilor procesatori, Salonul International Fabrica de Carne va rezerva un spatiu insemnat producatorilor traditionali care isi vor expune si comercializa produsele.

TransCOOL FORUM va avea loc în 28 septembrie 2018, ora 13:00, la Romexpo
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Jucatori importanti de pe lantul de aprovizionare si desfacere al produselor perisabile se intalnesc vineri, 28 septembrie, la Romexpo, ora 13.00, in cadrul FORUMULUI TransCOOL – transport si depozitare „frig”, eveniment conex din bogata agenda TransLogistica EXPO.   Subiectele propuse, desi nu neaparat noi, incita la...

CEC Bank: Mihaela Popa, numită ca Director General–Presedinte interimar
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Actionarul CEC BANK S.A., Statul Roman, reprezentat de Ministerul Finantelor Publice, a hotarat modificarea statutului Bancii in sensul adoptarii sistemului splitat de conducere (separarea functiei de Presedinte al Consiliului de Administratie de cea de Director General – Presedinte al Comitetului de Directie). Totodata, Adunarea...