Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Produse traditionale bucovinene aduse la salonul fabrica de carne de firma i.i. cimpoies mariana

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

La Salonul International Fabrica de Carne organizat de infoALIMENT in perioada 19-23 octombrie 2011, in pavilionul central al Romexpo, producatorul traditional I.I. Cimpoies Mariana va imbia vizitatorii cu delicioase preparate din carne realizate dupa retete autentic bucovinene.

Standul I.I. Cimpoies Mariana va fi si un punct din care vizitatorii vor putea cumpara salamuri, carnati de porc, muschi impletit, costita afumata, carnati de vita si salam de vita, toate acestea fiind comercializate sub brandul La Cimpoies.

Amintim ca alaturi de zonele destinate echipamentelor si utilajelor destinate industriei de procesare a carnii, precum si ale standurilor marilor procesatori, Salonul International Fabrica de Carne va rezerva un spatiu insemnat producatorilor traditionali care isi vor expune si comercializa produsele.

Caravana Meseriilor AHK își continuă drumul
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Caravana Meseriilor din domeniul automotive are ca scop informarea elevilor de clasa a VIII-a și a părinților acestora în legătură cu posibilitatea înscrierii în clasele de învățământ dual și profesional și prezentarea avantajelor parcurgerii acestui traseu profesional. Vor avea loc discuții despre locurile de muncă...

Semifinalele „Arenei Bucătarilor” 2018, în acest weekend, la București
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Bucureștiul redevine pe 19 și 20 mai capitala gastronomiei românești, odată cu desfășuarea semifinalelor celebrei competiții gastronomice Arena Bucătarilor, ajunsă la a zecea ediție și organizată de Selgros Cash & Carry.   Cele patru semifinale regionale – Est, Centru, Vest și București - se...