Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Produse traditionale din carne la tulcea

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform Agroazi, producatori din toate zonele tarii vor fi in Centrul Civic Tulcea, cu produse naturale traditionale din carne, fara conservanti sau aditivi de vineri, 15 iulie, pana duminica, 17 iulie.

Isi prezinta traditiile gastronomice producatori din Bran Moeciu, Brasov, Botosani, Arges, Galati, Marginimea Sibiului, Vama Buzaului, Maramures, Bihor.
Producatorii vin cu diverse sortimente de produse din carne de porc, gasca, pui, oaie sau vita, naturale, fara conservanti si afumaturi.

Parmalat va cumpăra Kraft Heinz Cheese-Canada, pentru 1,62 miliarde de dolari
Autor: meatmilk  /   miercuri, 14 noiembrie 2018

Grupul Parmalat face investiții semnificative în producția canadiană de lactate, prin achiziționarea diviziei de brânzeturi Kraft Heinz Canada, inclusiv a mărcilor Cracker Barrel, P'tit Quebec și aMOOza.   Parmalat, controlat de Lactalis-Franța, a anunțat că va adăuga mai multe branduri noi în portofoliul său, odată cu...

Drupa 2020: Tendințe în tehnologia imprimării ambalajelor
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 14 noiembrie 2018

AIPIA (Asociația Industriei de Ambalaje Active & Inteligente), colaborează intens cu organizatorii târgului cu Drupa 2020, pentru a prezenta ultimele tendințe și tehnologii Active & Intelligent Packaging.   În acest sens, Eef de Ferrante, CEO al AIPIA, a vorbit în cadrul Congresului Mondial al Asociației, care s-a...