Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Produsele alimentare americane se vor scumpi cu 4-5 procente

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Preturile practicate la produsele alimentare americane sunt asteptate sa creasca cu 4 pana la 5 procente pana la sfarsitul acestui an, in mare parte din cauza cresterii preturilor la carnea de vita, porc, dar si la produsele lactate, spun analistii americani, citati de presa internationala.

Se pare ca, inca din luna decembrie a anului trecut, la aceste produse cresterea a fost de pana la 10%, insa preturile la raft au ramas neschimbate.Comerciantii de alimente si restaurantele nu mai sunt insa dispusi sa suporte din buzunarul propriu aceste cresteri asa ca ele vor fi resimtite in buzunarul consumatorilor, ceea ce va duce la o crestere totala de 4–5% pana la finalul anului.

În octombrie, târgul Anuga va găzdui conferința internațională iFood 2019
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 18 septembrie 2019

(Comunicat) Cel mai mare târg mondial dedicat Industriei alimentare, Anuga 2019, care se va desfășura la MesseKoln în perioada 5-9 octombrie, va găzdui lucrările Conferinței iFood 2019, care va avea loc in ziua de 7 octombrie.   iFood 2019   Producția globală de produse alimentare este în continuă schimbare:...

Efectele dietei cu peleți asupra performanței păsărilor de curte
Autor: Mircea Demeter  /   miercuri, 18 septembrie 2019

Prelucrarea furajelor în pelete uniforme și durabile oferă beneficii semnificative, iar densitatea în vrac crescută, reduce segregarea și praful de alimentare, reducând astfel pierderile. Eficiența de conversie a furajelor este mult îmbunătățită, în nutriția puilor, deoarece duce la scăderea deversărilor de furaje în timpul...