Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Produsele alimentare americane se vor scumpi cu 4-5 procente

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Preturile practicate la produsele alimentare americane sunt asteptate sa creasca cu 4 pana la 5 procente pana la sfarsitul acestui an, in mare parte din cauza cresterii preturilor la carnea de vita, porc, dar si la produsele lactate, spun analistii americani, citati de presa internationala.

Se pare ca, inca din luna decembrie a anului trecut, la aceste produse cresterea a fost de pana la 10%, insa preturile la raft au ramas neschimbate.Comerciantii de alimente si restaurantele nu mai sunt insa dispusi sa suporte din buzunarul propriu aceste cresteri asa ca ele vor fi resimtite in buzunarul consumatorilor, ceea ce va duce la o crestere totala de 4–5% pana la finalul anului.

Pe piața europeană a cărnii de porc, cotatiile cresc din nou
Autor: Nora Marin  /   vineri, 16 februarie 2018

Potrivit Pig Site, pentru prima dată din iunie 2017, cotațiile de porci maturi pentru sacrificare indică o tendință ascendentă pentru lunile următoare.   În Germania, prețurile la producător au crescut cu 3 cenți / kg greutate de sacrificare, iar Țările de Jos, Belgia și Austria au urmat exemplul, ridicându-și cotațiile...

Vitamina A în furajele bovinelor protejează împotriva alergiei la lapte
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 februarie 2018

Potrivit Scientific Reports, un studiu efectuat de Institutul de Cercetări Messerli, Viena, Meduni Viena și Universitatea din Viena a arătat că adaosul de vitamina A în furajele vacilor poate ajuta la prevenirea unei reacții alergice la lapte.   Potrivit statisticilor, o alergie reală la lapte apare la aproximativ 3-5% dintre...