Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Produsele expo proiect vor fi expuse la salonul fabrica de carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Produsele firmei Expo Proiect din Bucuresti vor fi expuse la Salonul International Fabrica de Carne care va fi organizat de infoALIMENT in perioada 19-23 octombrie 2011 si care va fi gazduit de pavilionul central al Romexpo.

Expo Proiect furnizeaza clipsuri din aluminiu, ochiuri de sfoara, masini de inchis membrane, masini de vidat si inchis saci.

In cadrul Salonului Fabrica de Carne, infoALIMENT si revista Fabrica de Carne vor organiza, in data de 20 octombrie, un Simpozion dedicat tematicilor de interes pentru oamenii de afaceri si specialistii din industria de procesare a carnii.

Rusia a semnat acordul cu China pentru comerțul cu carne de pasăre
Autor: Maria Demetriad  /   miercuri, 14 noiembrie 2018

Rusia a înregistrat o creștere a exporturilor de carne pe parcursul anului 2018, iar această creștere ar putea să se accelereze în 2019, odată cu deschiderea recentă a pieței chineze pentru companiile de păsări din țară.   Din ianuarie până în august 2018, Rusia a exportat carne și produse secundare în valoare totală...

Parmalat va cumpăra Kraft Heinz Cheese-Canada, pentru 1,62 miliarde de dolari
Autor: meatmilk  /   miercuri, 14 noiembrie 2018

Grupul Parmalat face investiții semnificative în producția canadiană de lactate, prin achiziționarea diviziei de brânzeturi Kraft Heinz Canada, inclusiv a mărcilor Cracker Barrel, P'tit Quebec și aMOOza.   Parmalat, controlat de Lactalis-Franța, a anunțat că va adăuga mai multe branduri noi în portofoliul său, odată cu...