Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Produsele expo proiect vor fi expuse la salonul fabrica de carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Produsele firmei Expo Proiect din Bucuresti vor fi expuse la Salonul International Fabrica de Carne care va fi organizat de infoALIMENT in perioada 19-23 octombrie 2011 si care va fi gazduit de pavilionul central al Romexpo.

Expo Proiect furnizeaza clipsuri din aluminiu, ochiuri de sfoara, masini de inchis membrane, masini de vidat si inchis saci.

In cadrul Salonului Fabrica de Carne, infoALIMENT si revista Fabrica de Carne vor organiza, in data de 20 octombrie, un Simpozion dedicat tematicilor de interes pentru oamenii de afaceri si specialistii din industria de procesare a carnii.

Intervenția domnului Petre Daea în Consiliul UE, privind PPA în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

Doamnă președinte Domnule comisar Dragi colegi, România de-a lungul istoriei a dovedit și poate dovedi oricând că nu a dat boli nimănui, dar din nefericire a primit. România nu este izvor de pestă porcină, dar este în război cu această boală pe un front de aproape 1400 de km la granița de răsărit a Uniunii...

Lidl susține programul VIA, destinat tinerilor afectați de cancer
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

(Comunicat) Izolarea este cunoscută ca fiind problema numărul unu cu care se confruntă tinerii adulți atunci când au de a face cu un diagnostic precum cancerul.   ,,VIA – aplicația mobilă concepută pentru a conecta persoane și pentru a crea conexiuni umane între tinerii adulți care se luptă cu cancerul astfel încât...