Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Produsele expo proiect vor fi expuse la salonul fabrica de carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Produsele firmei Expo Proiect din Bucuresti vor fi expuse la Salonul International Fabrica de Carne care va fi organizat de infoALIMENT in perioada 19-23 octombrie 2011 si care va fi gazduit de pavilionul central al Romexpo.

Expo Proiect furnizeaza clipsuri din aluminiu, ochiuri de sfoara, masini de inchis membrane, masini de vidat si inchis saci.

In cadrul Salonului Fabrica de Carne, infoALIMENT si revista Fabrica de Carne vor organiza, in data de 20 octombrie, un Simpozion dedicat tematicilor de interes pentru oamenii de afaceri si specialistii din industria de procesare a carnii.

Meat.Milk 2019: Iveco România și Autofrigo Center vor expune echipamente de frig pentru transport auto
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

Iveco România și Autofrigo Center au devenit și în acest an parteneri ai conferinței Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Ca urmare, pe platoul din fața hotelului, cele două companii vor expune autocamionete Iveco Daily, echipate cu soluții de frig auto, destinat...

Statul garantează 80% din creditele fermierilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

(Comunicat) Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), continua in 2019 strategia  de pozitionare ca pilon de sprijin pragmatic pentru dezvoltarea mediului antreprenorial, a persoanelor fizice si a beneficiarilor publici prin facilitarea accesului la finantare.   Implementarea si derularea diverselor programe...