Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Produsele „Fomică?” se diferențiază prin 100% carne de pui natural

Autor: meatmilkjoi, 4 aprilie, 2019

(Comunicat) Satisfacerea cerințelor consumatorilor și comercianților aflați într-o permanentă căutare de preparate și semipreparate autohtone de calitate, proaspete, menite să ușureze sarcinile, câștigând astfel timp, reprezintă principalul pilon al dezvoltării gamei de produse românești „Fomică?”.

 

Special pentru cei care vor să economisească timp, semipreparatele „Fomică?” din gama PUI PE JAR, făcute doar din carne de pui proaspătă refrigerată și 100% condimente naturale, vin cu idei istețe pentru meniuri din carne de pui sănătoase și savuroase, gata în timp record, pe placul copiilor și adulților.

 

Lanțul valoric Safir garantează calitatea produselor „Fomică?”

 

Preparatele și semipreparate românești „Fomică?” se remarcă prin faptul că sunt produse din 100% carne de pui natural condimentată, fără aditivi, fără conservanți, fără coloranți, făcute după rețete bine meșteșugite, în fabrica proprie Grupul de firme Safir, din carnea refrigerată Deliciosul de Vaslui.

 

Produsele „Fomică?” răspund cerințelor segmentului HoReCa, principalele avantaje oferite fiind: sortimentație de produse gata condimentate, ușor de pregătit, ideale pentru cele mai cerute preparate din carne de pui, făcute rapid și pe placul consumatorului.

 

Gama PUI PE JAR: produse pentru grătar gata condimentate cu 100% condimente naturale

 

Gama PUI PE JAR, dedicată produselor pentru grătar gata condimentate cu 100% condimente naturale, pune la dispoziția consumatorului/comercianților produse refrigerate, condimentate, clasice și picante pentru toate poftele și nevoile culinare.

 

Produsele frigărui de pui, pulpe de pui, piept de pui sau aripioare de pui, cârnăciori clasici și picanți, mix pentru grătar, dar și preferatele copiilor, pulpe inferioare de pui cu ierburi aromatice (copănele cu gust de casă), sunt versatile, ideale de făcut repede și ușor atât la cuptor, pe grill, în tigaie, cât și pe grătar.

 

Produse potrivite pentru segmentul HoReCa

 

Produsele „Fomică?” reprezintă soluția viabilă meniurilor de pui rapide, fiind ideale pentru segmentul HoReCa și nu numai, datorită faptului că răspund nevoilor acestui sector: sortimentație de produse de pui gata condimentate din 100% condimente naturale, ușor de pregătit, producător de încredere, recomandate atât adulților, cât și copiilor.

 

Află mai multe despre comercializarea și vânzarea preparatelor și semipreparatelor din carne de pui „Fomică?”: vanzari@safir.ro sau export@safir.ro.

Karpaten Meat a lansat Kid Pack, un mix de carne de vită pentru copii
Autor: meatmilk  /   joi, 21 februarie 2019

(Comunicat) KID PACK este pachetul construit pentru meniul copiilor. Acesta cuprinde un mix de piese care permite realizarea unor preparate potrivite pentru întreaga familie, inclusiv pentru cei mici, datorită gradului scăzut de grăsime al pieselor dar și al modului de gătire care se pretează pentru acestea (fierbere, coacere la cuptor sau...

MEDA lansează gama de Salamuri Crud Uscate
Autor: meatmilk  /   miercuri, 20 februarie 2019

(Comunicat) Producătorul român de mezeluri MEDA PROD ‘98 își extinde oferta de produse cu o nouă categorie de mezeluri: Salamurile crud uscate.   Cu o consistență deosebită, realizate la cele mai înalte standarde tehnologice și de siguranță alimentară, noile salamuri crud-uscate de la MEDA se remarcă prin gustul...