Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Produsele Kosarom fac deliciul vizitatorilor târgului Indagra 2018

Autor: meatmilkjoi, 1 noiembrie, 2018

Și în acest an, compania ieșeană Kosarom și-a expus produsele din carne la standul pe care îl are amenajat în pavilionul B1, făcând deliciul consumatorilor care le degustă și care, desigur, le cumpără.

 

Special pentru redacția revistei Meat.Milk, domnul Neculai Apostol-Președinte al grupului de firme Kosarom, ne-a declarat că, până în prezent, anul 2018 a fost favorabil:

 

”Spre deosebire de alte firme de profil din România, Kosarom nu a avut mari probleme. După cum știți, noi lucrăm în sistem integrat, începând cu furajele și creșterea animalelor și până la procesarea cărnii și desfacere.

 

De aceea, și anul 2018 va fi un an cu profit consistent pentru noi, fapt care nu face decât să ne bucure, dar care, cu siguranță, că bucură și consumatorii care apreciază la superlativ produsele Kosarom”.

Indagra 2018: OceanFish, un lider în continuă expansiune
Autor: meatmilk  /   miercuri, 7 noiembrie 2018

Unul dintre cele mai vizitate și apreciate standuri ale târgului Indagra Food, care și-a închis porțile la finalul săptămânii trecute, a fost, cu siguranță, cel al companiei OceanFish, un lider în domeniu despre care ne bucurăm să constatăm că se află în continuă expansiune.   Referindu-se la activitatea companiei și...

Zimbria, vedetă incontestabilă a târgului Indagra 2018
Autor: meatmilk  /   vineri, 2 noiembrie 2018

Reîntoarsă de la Paris, acolo unde au repurtat un deosebit succes la SIAL 2018, echipa firmei Zimbria, condusă de doamna Maria Verdeși și domnul Marius Verdeși își reconfirmă, ca de fiecare dată, statutul de vedetă incontestabilă a sectoarelor de procesare a cărnii și a laptelui.   Nu este de mirare, atâta vreme cât...