Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Produsele Kosarom fac deliciul vizitatorilor târgului Indagra 2018

Autor: meatmilkjoi, 1 noiembrie, 2018

Și în acest an, compania ieșeană Kosarom și-a expus produsele din carne la standul pe care îl are amenajat în pavilionul B1, făcând deliciul consumatorilor care le degustă și care, desigur, le cumpără.

 

Special pentru redacția revistei Meat.Milk, domnul Neculai Apostol-Președinte al grupului de firme Kosarom, ne-a declarat că, până în prezent, anul 2018 a fost favorabil:

 

”Spre deosebire de alte firme de profil din România, Kosarom nu a avut mari probleme. După cum știți, noi lucrăm în sistem integrat, începând cu furajele și creșterea animalelor și până la procesarea cărnii și desfacere.

 

De aceea, și anul 2018 va fi un an cu profit consistent pentru noi, fapt care nu face decât să ne bucure, dar care, cu siguranță, că bucură și consumatorii care apreciază la superlativ produsele Kosarom”.

Kosarom va fi prezentă la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   miercuri, 17 aprilie 2019

Companie de cel mai înalt prestigiu din domeniul procesării cărnii, Kosarom va fi prezentă și în acest an la conferința Meat Milk, care își va desfășura cea de-a opta ediție la Hotel Alpin din Poiana Brașov, în zilele de 30 și 31 mai.   Prima firmă din industria alimentară din România privatizată în anul 1992 prin...

La Meat.Milk 2019, Biotrend Plus va susține o comunicare de maxim interes
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 aprilie 2019

Compania Biotrend Plus SRL, Partener al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2019, anunță tema comunicării pe care o va susține în ziua de 30 mai, în cadrul Workshop-ului LAPTE.   Comunicarea va fi efectuată de domnul Ivan Ivanov - Project Manager of Biokom Trendafilov Ltd, și va purta titlul ”Noul sistem ATP de...