Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Produsele prodincom vor fi expuse la salonul international fabrica de carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Salonul Fabrica de Carne organizat de infoALIMENT, care va avea loc in perioada 19-23 octombrie 2011, va fi gazda firmei SC Prodincom SA, care isi va expune produsele.

Infiintata in anul 1991, activitatea SC Prodincom SA vizeaza abatorizarea animalelor (porc, vita, oaie), comercializarea carcaselor, procesarea carnii prin transare proprie, fabricarea si comercializarea de mezeluri, a produselor de carmangerie, a preparatelor si semipreparatelor din carne. Brandul principal sub care se comercializeaza produsele Prodincom este Rux.

Reamintim ca in data de 20 octombrie 2011, Salonul International Fabrica de Carne va organiza un Simpozion dedicat tematicilor de interes pentru industria de profil, manifestarea fiind organizata de InfoALIMENT si revista Fabrica de Carne.

Meat.Milk 2019: Iveco România și Autofrigo Center vor expune echipamente de frig pentru transport auto
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

Iveco România și Autofrigo Center au devenit și în acest an parteneri ai conferinței Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Ca urmare, pe platoul din fața hotelului, cele două companii vor expune autocamionete Iveco Daily, echipate cu soluții de frig auto, destinat...

Statul garantează 80% din creditele fermierilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

(Comunicat) Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), continua in 2019 strategia  de pozitionare ca pilon de sprijin pragmatic pentru dezvoltarea mediului antreprenorial, a persoanelor fizice si a beneficiarilor publici prin facilitarea accesului la finantare.   Implementarea si derularea diverselor programe...