Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Produsele prodincom vor fi expuse la salonul international fabrica de carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Salonul Fabrica de Carne organizat de infoALIMENT, care va avea loc in perioada 19-23 octombrie 2011, va fi gazda firmei SC Prodincom SA, care isi va expune produsele.

Infiintata in anul 1991, activitatea SC Prodincom SA vizeaza abatorizarea animalelor (porc, vita, oaie), comercializarea carcaselor, procesarea carnii prin transare proprie, fabricarea si comercializarea de mezeluri, a produselor de carmangerie, a preparatelor si semipreparatelor din carne. Brandul principal sub care se comercializeaza produsele Prodincom este Rux.

Reamintim ca in data de 20 octombrie 2011, Salonul International Fabrica de Carne va organiza un Simpozion dedicat tematicilor de interes pentru industria de profil, manifestarea fiind organizata de InfoALIMENT si revista Fabrica de Carne.

Intervenția domnului Petre Daea în Consiliul UE, privind PPA în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

Doamnă președinte Domnule comisar Dragi colegi, România de-a lungul istoriei a dovedit și poate dovedi oricând că nu a dat boli nimănui, dar din nefericire a primit. România nu este izvor de pestă porcină, dar este în război cu această boală pe un front de aproape 1400 de km la granița de răsărit a Uniunii...

Lidl susține programul VIA, destinat tinerilor afectați de cancer
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

(Comunicat) Izolarea este cunoscută ca fiind problema numărul unu cu care se confruntă tinerii adulți atunci când au de a face cu un diagnostic precum cancerul.   ,,VIA – aplicația mobilă concepută pentru a conecta persoane și pentru a crea conexiuni umane între tinerii adulți care se luptă cu cancerul astfel încât...