Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Produsele prodincom vor fi expuse la salonul international fabrica de carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Salonul Fabrica de Carne organizat de infoALIMENT, care va avea loc in perioada 19-23 octombrie 2011, va fi gazda firmei SC Prodincom SA, care isi va expune produsele.

Infiintata in anul 1991, activitatea SC Prodincom SA vizeaza abatorizarea animalelor (porc, vita, oaie), comercializarea carcaselor, procesarea carnii prin transare proprie, fabricarea si comercializarea de mezeluri, a produselor de carmangerie, a preparatelor si semipreparatelor din carne. Brandul principal sub care se comercializeaza produsele Prodincom este Rux.

Reamintim ca in data de 20 octombrie 2011, Salonul International Fabrica de Carne va organiza un Simpozion dedicat tematicilor de interes pentru industria de profil, manifestarea fiind organizata de InfoALIMENT si revista Fabrica de Carne.

Parmalat va cumpăra Kraft Heinz Cheese-Canada, pentru 1,62 miliarde de dolari
Autor: meatmilk  /   miercuri, 14 noiembrie 2018

Grupul Parmalat face investiții semnificative în producția canadiană de lactate, prin achiziționarea diviziei de brânzeturi Kraft Heinz Canada, inclusiv a mărcilor Cracker Barrel, P'tit Quebec și aMOOza.   Parmalat, controlat de Lactalis-Franța, a anunțat că va adăuga mai multe branduri noi în portofoliul său, odată cu...

Drupa 2020: Tendințe în tehnologia imprimării ambalajelor
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 14 noiembrie 2018

AIPIA (Asociația Industriei de Ambalaje Active & Inteligente), colaborează intens cu organizatorii târgului cu Drupa 2020, pentru a prezenta ultimele tendințe și tehnologii Active & Intelligent Packaging.   În acest sens, Eef de Ferrante, CEO al AIPIA, a vorbit în cadrul Congresului Mondial al Asociației, care s-a...