Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Profi a deschis încă două magazine rurale

Autor: Meat MIlkvineri, 24 iunie, 2016

S-au deschis încă două magazine Profi  în județul Dolj, rețeaua ajungând să numere acum 409 de unități. Doljenii se bucură în momentul de față de 13 prezențe PROFI în opt localități: Băilești, Calafat, Amărăștii de Jos, Segarcea, Craiova, Dăbuleni, Cetate și Moțăței.

 

Magazinul inaugurat azi la Cetate funcționează în format Loco, pe Calea Severinului, având o suprafață totală de 355 mp,  sala de vânzări măsurând 176 mp.

 

Tot în format Loco funcționează și cel care si-a primit azi primii cumpărători la Moțăței. Unitatea are o suprafață totală de 498,8 mp din care sala de vânzări ocupă 139 mp.

 

Prezentă în 198 de localități din toate județele țării, Profi este rețeaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică din România.

Perutnina Ptuj România, preluată de MHP SE-Cipru
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat C.C.) Consiliul Concurenței analizează operațiunea prin care grupul MHP SE (Cipru) preia Perutnina Ptuj d.d. (Slovenia) și, implicit, Perutnina România SRL.   Grupul MHP SE are ca obiect de activitate comercializarea produselor din carne de pasăre. În România, MHP SE obține venituri din vânzarea produselor din carne...

INSSE: Valoarea producţiei agricole pe macroregiuni, în anul 2017 (Date definitive)
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Indicele producţiei ramurii agricole în anul 2017 faţă de anul 2016 a fost 112,5% pe total, 119,5% la producţia vegetală şi 99,6% la producţia animală.   În ceea ce priveşte valoarea serviciilor agricole, aceasta este în general nesemnificativă, în anul 2017 contribuind cu numai 1,2% la valoarea producţiei...