Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Profi a deschis încă trei magazine în Ardeal și Moldova

Autor: Meat MIlkvineri, 20 mai, 2016

Profi își continuă extinderea accelerată, inaugurând încă trei magazine la Copșa Mică, Zalău și Iași:

 

Magazinul din Copșa Mică, Jud. Sibiu, se află pe Aleea Castanilor, are o suprafață totală de 357.3 mp din care sala de vânzări ocupă 250 mp, și funcționează în format LOCO.

 

Unitatea deschisă în Zalău, jud. Sălaj, funcționează în format City, pe str. General Dragalina. Suprafața sa totală este de 370 mp din care sala de vânzari ocupă 246 mp.

 

Tot în format City funcționează și noul magazin din municipiul Iași, la adresa Șoseaua Națională, Complex Comercial Podu de Piatră, nr. 176 C. Suprafața sa totală este de 369.91 mp, sala de vânzări ocupând 245 mp.

Prin cei peste 9500 de angajați care lucrează astăzi în 397 de magazine din 189 de localități, Profi își întarește poziția deja consacrată: rețeaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică din România.

ESM: Kaufland România a lansat primul card de loialitate
Autor: Mircea Demeter  /   luni, 18 februarie 2019

Publicația de circulație europeană European Supermarket Magazine anunță că retailerul Kaufland România a lansat primul program de loialitate, care va recompensa clienții fideli cu reduceri substanțiale, puncte de loialitate și alte beneficii.   În viitor, distribuitorul intenționează să introducă promoții personalizate...

Rețeaua Penny Market a încheiat anul 2018 cu 236 de magazine
Autor: meatmilk  /   luni, 7 ianuarie 2019

(Comunicat) Planul ambițios de expansiune al REWE România a continuat și în luna decembrie cu deschiderea a opt magazine Penny Market în șapte județe din România și în capitală. Rețeaua a ajuns astfel la 236 de magazine operaționale în România.   Toate cele 236 de magazine Penny Market, construite sau remodelate în...