Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Profi a deschis încă trei magazine în Ardeal și Moldova

Autor: Meat MIlkvineri, 20 mai, 2016

Profi își continuă extinderea accelerată, inaugurând încă trei magazine la Copșa Mică, Zalău și Iași:

 

Magazinul din Copșa Mică, Jud. Sibiu, se află pe Aleea Castanilor, are o suprafață totală de 357.3 mp din care sala de vânzări ocupă 250 mp, și funcționează în format LOCO.

 

Unitatea deschisă în Zalău, jud. Sălaj, funcționează în format City, pe str. General Dragalina. Suprafața sa totală este de 370 mp din care sala de vânzari ocupă 246 mp.

 

Tot în format City funcționează și noul magazin din municipiul Iași, la adresa Șoseaua Națională, Complex Comercial Podu de Piatră, nr. 176 C. Suprafața sa totală este de 369.91 mp, sala de vânzări ocupând 245 mp.

Prin cei peste 9500 de angajați care lucrează astăzi în 397 de magazine din 189 de localități, Profi își întarește poziția deja consacrată: rețeaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică din România.

REWE a deschis un nou magazin Penny Market în Fundulea
Autor: meatmilk  /   joi, 4 octombrie 2018

(Comunicat) REWE România continuă planul de extindere și deschide un nou magazin Penny Market în Fundulea. Astfel, rețeaua de magazine ajunge la 226 de spații deschise.   Magazinul Penny Market din Fundulea are un spațiu de vânzare de 795,6 m2 și o echipă de 16 angajați ce va fi alături de clienți zi de zi, de luni până...

C.C a aprobat preluarea magazinelor Adivin 95 de către Mega Image
Autor: meatmilk  /   joi, 27 septembrie 2018

(Comunicat) Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Mega Image SRL a preluat trei magazine ce aparțin companiei Adivin’95 SRL.   Mega Image, parte a Grupului Ahold Delhaize, activează în România, în cea mai mare parte, în sectorul comerțului cu amănuntul de bunuri de consum curent. Din magazinele Mega Image,...