Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Profi a deschis încă trei magazine în Ardeal și Moldova

Autor: Meat MIlkvineri, 20 mai, 2016

Profi își continuă extinderea accelerată, inaugurând încă trei magazine la Copșa Mică, Zalău și Iași:

 

Magazinul din Copșa Mică, Jud. Sibiu, se află pe Aleea Castanilor, are o suprafață totală de 357.3 mp din care sala de vânzări ocupă 250 mp, și funcționează în format LOCO.

 

Unitatea deschisă în Zalău, jud. Sălaj, funcționează în format City, pe str. General Dragalina. Suprafața sa totală este de 370 mp din care sala de vânzari ocupă 246 mp.

 

Tot în format City funcționează și noul magazin din municipiul Iași, la adresa Șoseaua Națională, Complex Comercial Podu de Piatră, nr. 176 C. Suprafața sa totală este de 369.91 mp, sala de vânzări ocupând 245 mp.

Prin cei peste 9500 de angajați care lucrează astăzi în 397 de magazine din 189 de localități, Profi își întarește poziția deja consacrată: rețeaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică din România.

Wave Division a lansat tehnologia de detecție facială a consumatorilor
Autor: Nora Marin  /   vineri, 23 martie 2018

Petrivit unei prezentări publicată pe site-ul agenției, Wave Division a lansat un nou serviciu care analizează comportamentul cumpărătorului când acesta se află în fața unui raft sau a unui mesaj publicitar, pentru o înțelegere mult mai profundă a modului în care consumatorii interacționează cu brandurile în magazine,...

1000 de elevi din București vor învăța despre alimentația sănătoasă
Autor: meatmilk  /   miercuri, 7 martie 2018

(Comunicat) Pentru al șaselea an consecutiv, Selgros Cash&Carry România, împreună cu Chef Cezar Munteanu,derulează programul „Sănătatea începe din farfurie”, prin care aduce educația gastronomică în școli și urmărește să promoveze obiceiuri de mâncat sănătoase în rândul copiilor.   Pe 5 martie, Chef Cezar...