Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Profi a mai deschis două magazine în Moldova

Autor: meatmilkvineri, 8 septembrie, 2017

(Comunicat) Profi își continuă expansiunea, deschizând încă două magazine, mai precis, cate un magazin in localitatile Fundu Moldovei si Galati.

 

Cel din Fundu Moldovei, jud Suceava, se gaseste in format Standard pe str. Principala, nr. 845 si are o suprafata totala de 558 mp, sala de vanzari fiind de 420 mp.

 

In format City functioneaza noul Profi din Galati, amplasat pe B-dul Henri Coanda, nr.8. Acesta se intinde pe o suprafata totala de 400 mp, din care suprafata de vanzari masoara 260 mp.

 

Cu magazine in 338 de localitati si o echipa de aproape 12.000 de oameni, Profi este reteaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografica din Romania.

Lidl a obținut Certificarea energetică ISO 50001
Autor: meatmilk  /   miercuri, 31 ianuarie 2018

(Comunicat) Lidl România a obținut certificarea ISO 50001, cel mai înalt standard internațional de management al energiei. Standardul a fost atribuit de către organismul de certificare DEKRA Certification GmbH, pentru toate cele 4 centre logistice și 219 magazine ale retailerului.   În urma investițiilor continue în...

Profi își extinde rețeaua loco
Autor: meatmilk  /   vineri, 26 ianuarie 2018

Odata cu noul magazin PROFI deschis la Bucecea, reteaua ajunge sa numere 170 de unitati in format Loco. Totodata, compania isi continua extinderea in Bucuresti, Iasi si Popesti-Leordeni.   Magazinul in format Loco din Bucecea, al 10-lea din judetul Botosani, este amplasat pe Calea Nationala, nr.70-72, bl. A4-A6 pe o suprafata totala de...