Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Profi deschide un nou magazin in capitala

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Profi deschide astazi, 29 august, cel de al 129-lea magazin in cartierul Militari din Bucuresti, cu o suprafata de vanzare de 270 metri patrati, ridicand astfel la 22 numarul unitatilor pe care le opereaza in Capitala. Pana la sfarsitul anului compania ar putea ajunge la 140 de unitati comerciale, informeaza magazinprogresiv.ro.

Anul trecut am fost recunoscuti de presa drept reteaua de retail cu cea mai activa extindere din Romania, iar in acest an continuam sa deschidem magazine intr-un ritm intens astfel incat sa furnizam apreciata noastra gama de produse, promotii bune si servicii de calitate cat mai multora dintre locuitorii acestei tari, a declarat Pawel Musial, Directorul general al companiei PROFI Rom Food.

Profi a deschis 24 de magazine din luna ianuarie pana in prezent si, in functie de cum vor evolua negocierile cu proprietarii de spatii din intreaga tara, pana la sfarsitul anului va mai deschide inca cel putin 10 unitati comerciale.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...