Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Profi deschide un nou magazin in capitala

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Profi deschide astazi, 29 august, cel de al 129-lea magazin in cartierul Militari din Bucuresti, cu o suprafata de vanzare de 270 metri patrati, ridicand astfel la 22 numarul unitatilor pe care le opereaza in Capitala. Pana la sfarsitul anului compania ar putea ajunge la 140 de unitati comerciale, informeaza magazinprogresiv.ro.

Anul trecut am fost recunoscuti de presa drept reteaua de retail cu cea mai activa extindere din Romania, iar in acest an continuam sa deschidem magazine intr-un ritm intens astfel incat sa furnizam apreciata noastra gama de produse, promotii bune si servicii de calitate cat mai multora dintre locuitorii acestei tari, a declarat Pawel Musial, Directorul general al companiei PROFI Rom Food.

Profi a deschis 24 de magazine din luna ianuarie pana in prezent si, in functie de cum vor evolua negocierile cu proprietarii de spatii din intreaga tara, pana la sfarsitul anului va mai deschide inca cel putin 10 unitati comerciale.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...