Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Profi deschide un nou magazin in capitala

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Profi deschide astazi, 29 august, cel de al 129-lea magazin in cartierul Militari din Bucuresti, cu o suprafata de vanzare de 270 metri patrati, ridicand astfel la 22 numarul unitatilor pe care le opereaza in Capitala. Pana la sfarsitul anului compania ar putea ajunge la 140 de unitati comerciale, informeaza magazinprogresiv.ro.

Anul trecut am fost recunoscuti de presa drept reteaua de retail cu cea mai activa extindere din Romania, iar in acest an continuam sa deschidem magazine intr-un ritm intens astfel incat sa furnizam apreciata noastra gama de produse, promotii bune si servicii de calitate cat mai multora dintre locuitorii acestei tari, a declarat Pawel Musial, Directorul general al companiei PROFI Rom Food.

Profi a deschis 24 de magazine din luna ianuarie pana in prezent si, in functie de cum vor evolua negocierile cu proprietarii de spatii din intreaga tara, pana la sfarsitul anului va mai deschide inca cel putin 10 unitati comerciale.

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...

Audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) A demarat misiunea de audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană (PPA). Aceasta este pentru a patra oară când experți europeni vizitează România, în ultimul an si jumătate, pe tema Pestei Porcine Africane.   Această misiune de audit vizează evaluarea modului în care au fost aplicate...