Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Profi deschide un nou magazin in capitala

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Profi deschide astazi, 29 august, cel de al 129-lea magazin in cartierul Militari din Bucuresti, cu o suprafata de vanzare de 270 metri patrati, ridicand astfel la 22 numarul unitatilor pe care le opereaza in Capitala. Pana la sfarsitul anului compania ar putea ajunge la 140 de unitati comerciale, informeaza magazinprogresiv.ro.

Anul trecut am fost recunoscuti de presa drept reteaua de retail cu cea mai activa extindere din Romania, iar in acest an continuam sa deschidem magazine intr-un ritm intens astfel incat sa furnizam apreciata noastra gama de produse, promotii bune si servicii de calitate cat mai multora dintre locuitorii acestei tari, a declarat Pawel Musial, Directorul general al companiei PROFI Rom Food.

Profi a deschis 24 de magazine din luna ianuarie pana in prezent si, in functie de cum vor evolua negocierile cu proprietarii de spatii din intreaga tara, pana la sfarsitul anului va mai deschide inca cel putin 10 unitati comerciale.

Domnul Adrian Bența va fi speaker al Conferinței Meat.Milk 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

Unul dintre cei mai mari experti financiari din Romania, domnul Adrian Benta, va fi speaker al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2018, evenimant care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub genericul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte față de noile realități ale...

Programul MADR de înființare și dezvoltare a formelor asociative
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale informează că se află în desfășurare licitația deschisă pentru atribuirea contractului privind „Consiliere acordată producătorilor agricoli în vederea înființării și dezvoltării formelor asociative în sectorul agricol”, număr anunț de participare în SEAP nr....