Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Profi a deschis al treilea magazin în Craiova

Autor: Meat MIlkvineri, 31 ianuarie, 2014

(Comunicat) Profi a deschis ieri, 30 ianuarie 2013, cel de-al treilea magazin Profi din Craiova si al 208-lea din reteaua locala, a anuntat compania.

Noua unitate este situata la parterul unei cladiri comerciale de pe strada I. D. Sarbu, nr 7A, si se prezinta in format standard, cu o suprafata totala de 483 mp si o sala de vanzari de 320 mp.Magazinul este bine aprovizionat si ofera o gama de aproximativ 5.000 de produse.

Profi Rom Food este cel de-al doilea lant de magazine in functie de numarul de unitati comerciale din Romania, fiind prezent in 107 localitati din 38 de judete. Compania  are aproximativ 5.000 de angajati care activeaza in magazinele Profi, Profi City si Profi Mall.

Compania este detinuta, prin intermediul fondului de investitii Polish Enterprise Fund VI, de catre compania poloneza Enterprise Investors.

În 2015, Profi și Mega Image vor deschide 200 de magazine
Autor: Meat MIlk  /   marți, 6 ianuarie 2015

Profi și Mega Image și-au propus ambiții mari de extindere pentru anul 2015 și vor deschide 200 de magazine. Pentru atingerea acestui obiectiv, lanţurile de supermarketuri şi-au bugetat pentru acest an circa 100 de deschideri fiecare, cele două reţele urmând a se bate pentru titlul de campionul expansiunii, titlu câştigat în fiecare...

Viitor incert pentru Billa România, în 2015
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 8 decembrie 2014

Potrivit ultimelor informații care circulă în piață, anul 2015 pare a fi incert pentru Billa România, germanii de la Rewe făcând primii paşi către vânzarea supermarketurilor Billa, rețeaua ajungând a fi cel mai mic jucător din comerţul modern local În prezent, Billa România deține doar puțin peste 80 de magazine, cu un volum de...