Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Profi a deschis încă două magazine

Autor: Meat MIlkvineri, 23 mai, 2014

(Comunicat) Ieri, PROFI a inaugurat doua noi magazine, unul in Oradea si unul in Timisoara, urmand ca maine sa mai deschida inca unul la Medias. Astfel, ajunge sa numere 224 de unitati operationale in intreaga tara.

 

Noul magazin din Oradea este situat pe strada Razboieni nr.55, are o suparafata totala de 522 mp si o sala de vanzari de 270 mp. Unitatea din Timisoara se afla in Piata Nicolae Balcescu nr.2, se intinde pe o suparafata totala de 375 mp si are o suprafata de vanzare de 230 mp.  Ambele magazine deschise astazi vor functiona in formatul PROFI City, format ce ajunge la un total de 24 de unitati in toata tara.

 

Maine, PROFI va inaugura primul sau magazin din Medias, cea de-a 115 localitate in care se face prezent. Aceasta unitate va fi in format standard, are o suprafata totala de 630 mp, un spatiu de vanzari de 450 mp, si isi asteapta clientii pe strada Blajului nr.9.

 

In momentul de fata, PROFI se situeaza pe un confortabil loc doi in randul celor mai mari retaileri din Romania, avand peste 5000 de angajati si operand cu magazine in format standard si City in 40 de judete.

În 2015, Profi și Mega Image vor deschide 200 de magazine
Autor: Meat MIlk  /   marți, 6 ianuarie 2015

Profi și Mega Image și-au propus ambiții mari de extindere pentru anul 2015 și vor deschide 200 de magazine. Pentru atingerea acestui obiectiv, lanţurile de supermarketuri şi-au bugetat pentru acest an circa 100 de deschideri fiecare, cele două reţele urmând a se bate pentru titlul de campionul expansiunii, titlu câştigat în fiecare...

Viitor incert pentru Billa România, în 2015
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 8 decembrie 2014

Potrivit ultimelor informații care circulă în piață, anul 2015 pare a fi incert pentru Billa România, germanii de la Rewe făcând primii paşi către vânzarea supermarketurilor Billa, rețeaua ajungând a fi cel mai mic jucător din comerţul modern local În prezent, Billa România deține doar puțin peste 80 de magazine, cu un volum de...