Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Profi a deschis magazinul nr. 180!

Autor: Ilie Stoianvineri, 11 octombrie, 2013

Reteaua PROFI numara 180 de magazine prin deschiderea unei noi unitati standard in Baia Mare. Situat pe strada Decebal nr. 11, acesta se intinde pe o suprafata totala de 539 mp si are o sala de vanzari de 365 mp, fiind cel de-al patrulea pe care PROFI il deschide in Maramures si cel de-al treilea din municipiul Baia Mare.

Cumparatorii pot alege dintr-o gama variata, de peste 5000 de produse, la unele dintre cele mai bune preturi de pe piata si se vor bucura de promotiile prin care retailer-ul vine permanent in intampinarea nevoilor clientilor sai fideli.

In acest moment, PROFI reprezinta cel de-al doilea mare retailer modern din Romania, prezent in 95 de localitati din 36 de judete. Avand peste 4500 de angajati, retailer-ul opereaza magazine in format standard, City si Mall.

În 2015, Profi și Mega Image vor deschide 200 de magazine
Autor: Meat MIlk  /   marți, 6 ianuarie 2015

Profi și Mega Image și-au propus ambiții mari de extindere pentru anul 2015 și vor deschide 200 de magazine. Pentru atingerea acestui obiectiv, lanţurile de supermarketuri şi-au bugetat pentru acest an circa 100 de deschideri fiecare, cele două reţele urmând a se bate pentru titlul de campionul expansiunii, titlu câştigat în fiecare...

Viitor incert pentru Billa România, în 2015
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 8 decembrie 2014

Potrivit ultimelor informații care circulă în piață, anul 2015 pare a fi incert pentru Billa România, germanii de la Rewe făcând primii paşi către vânzarea supermarketurilor Billa, rețeaua ajungând a fi cel mai mic jucător din comerţul modern local În prezent, Billa România deține doar puțin peste 80 de magazine, cu un volum de...