Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Profi a deschis un nou magazin în Brăila

Autor: Ilie Stoianvineri, 20 septembrie, 2013

PROFI a deschis inca un magazin in municipiul Braila, ajungand astfel la 174 de unitati in intreaga tara si continuand sirul de inaugurari care sa-l apropie cat mai mult de cifra de 200 de magazine pana la finalul anului.

Magazinul se afla situat pe Calea Galati nr. 3-5, este in format standard, se intinde pe o suprafata de 614 mp si are o sala de vanzare de 416 mp. Acesta se alatura celuilalt magazin PROFI déjà existent in municipiul Braila si le ofera brailenilor posibilitatea de a alege din sortimentatia variata de peste 5000 de produse, la unele din cele mai bune preturi de pe piata.

Prin acesta inaugurare PROFI ajunge sa aiba 124 de magazine in 45 de orase cu peste 30.000 de locuitori si in 50 de alte localitati mai mici.

Lantul de magazine PROFI este prezent in 36 de judete prin magazine in format Standard, City si Mall, numara aproximativ 4500 de angajati si reprezinta cel de-al doilea mare retailer modern din Romania.

În 2015, Profi și Mega Image vor deschide 200 de magazine
Autor: Meat MIlk  /   marți, 6 ianuarie 2015

Profi și Mega Image și-au propus ambiții mari de extindere pentru anul 2015 și vor deschide 200 de magazine. Pentru atingerea acestui obiectiv, lanţurile de supermarketuri şi-au bugetat pentru acest an circa 100 de deschideri fiecare, cele două reţele urmând a se bate pentru titlul de campionul expansiunii, titlu câştigat în fiecare...

Viitor incert pentru Billa România, în 2015
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 8 decembrie 2014

Potrivit ultimelor informații care circulă în piață, anul 2015 pare a fi incert pentru Billa România, germanii de la Rewe făcând primii paşi către vânzarea supermarketurilor Billa, rețeaua ajungând a fi cel mai mic jucător din comerţul modern local În prezent, Billa România deține doar puțin peste 80 de magazine, cu un volum de...