Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Profi facilitează comenzile on-line cu un nou soft

Autor: Meat MIlkjoi, 28 noiembrie, 2013

De astazi, oricine doreste poate sa navigheze pe Internet cu maxima usurinta in oricare dintre magazinele din reteaua Profi, acestea asigurand accesul in retea nu numai gratuit, ci si fara parola.

“Accesul la reteaua de internet se face prin intermediul serviciului de HotZone asigurat de catre RomTelecom, pe baza unor conexiuni ce asigura o viteza de transfer de pana la 5 mbps,” a declarat Catalin Pawel, directorul IT al companiei Profi Rom Food. “Aria de acoperire a retelei este de aproximativ 200 de metri, atat in cadrul magazinele Profi cat si in fata acestora”, a adaugat acesta, noteaza Magazin progresiv.

Conectarea este nelimitata si presupune simplul access fara nici un fel de autentificare. Partea de securizare a echipamentelor cade in sarcina clientilor, de aceea ii invitam ca intotdeauna sa utilizeze firewall-uri la device-rile pe care le folosesc pentru a accesa aceste retele deschise.

Pe viitor, retailerul vrea sa dezvolte si aplicatii de smartphone care vor permite participarea online la tombolele si promotiile organizate de magazinele Profi. (Mai multe, pe www.magazinulprogresiv.ro)

În 2015, Profi și Mega Image vor deschide 200 de magazine
Autor: Meat MIlk  /   marți, 6 ianuarie 2015

Profi și Mega Image și-au propus ambiții mari de extindere pentru anul 2015 și vor deschide 200 de magazine. Pentru atingerea acestui obiectiv, lanţurile de supermarketuri şi-au bugetat pentru acest an circa 100 de deschideri fiecare, cele două reţele urmând a se bate pentru titlul de campionul expansiunii, titlu câştigat în fiecare...

Viitor incert pentru Billa România, în 2015
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 8 decembrie 2014

Potrivit ultimelor informații care circulă în piață, anul 2015 pare a fi incert pentru Billa România, germanii de la Rewe făcând primii paşi către vânzarea supermarketurilor Billa, rețeaua ajungând a fi cel mai mic jucător din comerţul modern local În prezent, Billa România deține doar puțin peste 80 de magazine, cu un volum de...