Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Profi a inaugurat primul magazin în Mangalia

Autor: Meat MIlkvineri, 20 iunie, 2014

Profi a inaugurat ieri, 19 iunie, primul sau magazin din Mangalia si al 228-lea din reteaua locala. Mangalia reprezinta cea de-a 116-a localitate in care retailerul detine unitati comerciale ce opereaza in format standard si format de proximitate, Profi City, informeaza Magazinul Progresiv.

Noul magazin este situat pe strada Stefan cel Mare, nr. 16 si are o suprafata totala de 615 mp, din care 400 de mp reprezentand sala de vanzari. Magazinul va functiona in format standard si reprezinta cea de-a sasea unitate comerciala Profi din judet, pe langa celelalte cinci unitati din orasul Constanta.

Totodata, retailerul a inaugurat saptamana trecuta la Sighisoara un nou concept, magazinul modular, care permite amplasarea unui astfel de magazin in orice zona si redimensionarea lui dupa puterea de cumparare a clientilor.

In acest moment, Profi reprezinta cel de-al doilea retailer modern din Romania, operand cu magazine in format standard, City si Mall in 40 de judete si avand peste 5500 de angajati.Reteaua Profi este detinuta de fondul de Investii Enterprese Investors si a raportat un avans de 27% al cifrei de afaceri fata de 2012, inregistrand 330 de mil de euro.

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...