Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Profi încheie anul 2013 cu 207 magazine

Autor: vineri, 20 decembrie, 2013

Profi a mai inaugurat astazi trei magazine standard la Bacau, Botosani si Livada, inchizand anul cu un  total de 207 unitati. Toate magazinele PROFI sunt deschise non-stop pana la Craciuni si ofera promotii uriase pe timpul noptii.

“Suntem bucurosi ca ne-am depasit tinta de a cresete reteaua la 200 de magazine pana  la sfarsitul anului si dorim ca acesta sa fie un motiv de bucurie si pentru clientii nostri”, a declarat Pawel Musial, directorul general PROFI ROM Food. “Cine ne viziteaza magazinele pana pe 23 Decembrie intre miezul noptii si ora 6:00 se va putea bucura de reduceri de 70% la toata sortimentatia de Craciun.”

Magazinul din Bacau se afla pe strada Aprodu Purice nr.11, cu o suprafata totala de 618 m.p. si o sala de vanzari de 410 m.p. Cel din Botosani este amplasat pe Str. Primaverii nr.15, are o suprafata totala de 581 m.p. si o sala de vanzari de 385 m.p. Pentru o vreme el va continua sa poarte numele PITA. Unitatea inaugurata astazi in jutetul Satu Mare, la Livada, pe strada Satu Mare nr.3, are o suprafata totala de 500 m.p. si o sala de vanzari de 342 m.p.

Cu 63 de noi magazine in 2013, PROFI este una dintre cele mai active retele de retail modern din Romania, ocupand locul doi ca marime in domeniu, iar prin cei 5000 de angajati ai sai, firma se numara printre cei mai mari angajatori din tara.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...

Profi încheie anul 2013 cu 207 magazine

Autor: Meat MIlkvineri, 20 decembrie, 2013

Profi a mai inaugurat astazi trei magazine standard la Bacau, Botosani si Livada, inchizand anul cu un  total de 207 unitati. Toate magazinele PROFI sunt deschise non-stop pana la Craciuni si ofera promotii uriase pe timpul noptii.

“Suntem bucurosi ca ne-am depasit tinta de a cresete reteaua la 200 de magazine pana  la sfarsitul anului si dorim ca acesta sa fie un motiv de bucurie si pentru clientii nostri”, a declarat Pawel Musial, directorul general PROFI ROM Food. “Cine ne viziteaza magazinele pana pe 23 Decembrie intre miezul noptii si ora 6:00 se va putea bucura de reduceri de 70% la toata sortimentatia de Craciun.”

Magazinul din Bacau se afla pe strada Aprodu Purice nr.11, cu o suprafata totala de 618 m.p. si o sala de vanzari de 410 m.p. Cel din Botosani este amplasat pe Str. Primaverii nr.15, are o suprafata totala de 581 m.p. si o sala de vanzari de 385 m.p. Pentru o vreme el va continua sa poarte numele PITA. Unitatea inaugurata astazi in jutetul Satu Mare, la Livada, pe strada Satu Mare nr.3, are o suprafata totala de 500 m.p. si o sala de vanzari de 342 m.p.

Cu 63 de noi magazine in 2013, PROFI este una dintre cele mai active retele de retail modern din Romania, ocupand locul doi ca marime in domeniu, iar prin cei 5000 de angajati ai sai, firma se numara printre cei mai mari angajatori din tara.

ANSVSA: Situația la zi a evoluției Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) De la data confirmării prezenței Pestei Porcine Africane (PPA) în țara noastră, pentru prima oară, în 31 iulie 2017, în județul Satu-Mare, se constată că în zona de N-V a României boala evoluează lent, chiar staţionar, confirmându-se în 14 localităţi din judeţele Satu-Mare, Sălaj şi Bihor. Au fost afectaţi 13...

Suplimentarea cu proteine by-pass a dietei bovinelor de lapte
Autor: Nora Marin  /   vineri, 3 august 2018

Îmbunătățirea producției de lapte este un instrument important de creștere a calității vieții, în special pentru persoanele din mediul rural. Cum, în România există numeroase exploatații comerciale de dimensiuni mici sau medii, am găsit util ca, de această dată, să facem referire la recomandările FAO privind îmbunătățirea...

Valorificarea superioară a sângelui animalelor abatorizate
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 3 august 2018

Abatoarele, precum și companiile de prelucrarea a cărnii generează o cantitate semnificativă de subproduse solide și lichide. La rândul lor, angrosistii și comercianții cu amănuntul produc cantități mari de subproduse. Deci, milioane de tone de deșeuri sunt produse în fiecare zi iar problema este eliminarea lor. Dar eliminarea...

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...