Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Conferinta

Profi își continuă extinderea de magazine rurale

Autor: meatmilkvineri, 16 iunie, 2017

Profi continua extinderea retelei in mediul rural si inaugureaza astazi alte doua magazine in format Loco in comunele Criscior si Hida. 

 

Unitatea din Criscior, a 18-a din judetul Hunedoara, se afla pe Calea Zarandului, nr. 36 si are o suprafata totala de 331 mp, din care sala de vanzari masoara 225 mp.

 

Cat priveste magazinul din Hida, judetul Salaj, acesta se gaseste pe str. Piata Sfatului, nr.3 si dispune de o suprafata totala de 344 mp, cu o suprafata de vanzari de 237 mp.

 

Cu magazine prezente in 310 localitati si o echipa de aproape 12.000 de oameni, Profi este reteaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografica din Romania.

În aprilie, Profi a deschis 15 magazine
Autor: meatmilk  /   vineri, 28 aprilie 2017

(Comunicat) PROFI continua sa se extinda in ritmul planificat si deschide astazi sase magazine la Vidra, Bechet, Dobra, Calmatuiu de Sus, Bals si Techirghiol, ajungand la sfarsitul lunii aprilie la un total de 15 inaugurari, dintre care noua in format Loco si cate trei magazine in formatele Standard si City.   Magazinele PROFI din...

Profi a deschis încă cinci magazine
Autor: meatmilk  /   luni, 24 aprilie 2017

(Comunicat) Reteaua PROFI sporeste prin cinci noi magazine la Bacau, Timisoara, Celaru, Galicea Mare și Zagon, ajungand la un total de 545 de unitati.   Magazinele deschise astazi in localitatile Bacau si Timisoara functioneaza in format City. Cel din Bacau se afla pe Calea  Marasesti, nr. 4A si se intinde pe o suprafata totala de 366...