Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Profi își extinde rețeaua de magazine rurale

Autor: Meat MIlkvineri, 17 iunie, 2016

Profi își continuă expansiunea în mediul rural prin inaugurarea a trei noi magazine în format Loco, adăugând astfel trei noi localități pe harta rețelei: Bonțida, Dumbrăveni și Cioranii de Jos.

 

Magazinul din Bonțida, localitate cu aproximativ 5000 de locuitori din Jud. Cluj, funcționează pe Str. Mihai Eminescu nr. 334, având o suprafață totală de 350 mp, din care sala de vânzări ocupă 218 mp.

 

În satul Dumbrăveni, din Jud. Suceava, unitatea Profi este situată la adresa Tarla 27/6, Dn 29. Magazinul are o suprafață totală de 332 mp, sala de vânzări ocupând 214 mp.

 

Începând de astăzi, și locuitorii unei alte localități din Jud. Prahova se bucură de confortul retailului modern oferit de magazinul Profi Loco ce funcționează la adresa Cioranii de Jos nr. 407 bis. Suprafața totală a unității este de 546,7 mp, cu o sală de vânzări ce măsoară 223 mp.

 

Prin cei peste 9500 de angajați care lucrează astăzi în 407 de magazine din 196 de localități, PROFI își întărește poziția deja consacrată: rețeaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică din România.

Wave Division a lansat tehnologia de detecție facială a consumatorilor
Autor: Nora Marin  /   vineri, 23 martie 2018

Petrivit unei prezentări publicată pe site-ul agenției, Wave Division a lansat un nou serviciu care analizează comportamentul cumpărătorului când acesta se află în fața unui raft sau a unui mesaj publicitar, pentru o înțelegere mult mai profundă a modului în care consumatorii interacționează cu brandurile în magazine,...

1000 de elevi din București vor învăța despre alimentația sănătoasă
Autor: meatmilk  /   miercuri, 7 martie 2018

(Comunicat) Pentru al șaselea an consecutiv, Selgros Cash&Carry România, împreună cu Chef Cezar Munteanu,derulează programul „Sănătatea începe din farfurie”, prin care aduce educația gastronomică în școli și urmărește să promoveze obiceiuri de mâncat sănătoase în rândul copiilor.   Pe 5 martie, Chef Cezar...