Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Profi a preluat magazinele PITA

Autor: Meat MIlkvineri, 25 aprilie, 2014

(Comunicat) Trecerea sub brandul PROFI a magazinelor botosanene preluate de la operatorul local PITA a fost marcata o data in plus ieri prin extragerea bonului care va desemna fericitul proprietar al unei masini Dacia  Logan.

Tombola “Castigi cu PROFI” s-a desfasurat in magazinele PROFI de pe strazile Stefan cel Mare, Grivita, Primaverii, Bucovina si George Enescu in perioada 1 martie – 13 aprilie 2014, iar extragerea a avut loc in fata unitatii din str. George Enescu.

Participanti la aceasta tombola au fost toate persoanele in varsta de peste 18 ani care au facut cumparaturi de minimum 50 de lei la oricare din magazinele PROFI. Castigatorul are acum la dispozitie 10 zile pentru a-si ridica premiul, iar daca nu se prezinta in acest interval, masina ii va reveni posesorului talonului extras ca si rezerva. Bonul  castigator are numarul 3840, iar cel de rezerva are numarul 1442.

Tombole similare au fost organizate atat in 2012 la Sibiu, cat si anul trecut la Cluj si Galati, premiile fiind de fiecare data masini Dacia Logan. Pentru a rasplati fidelitatea clientilor sai, PROFI pregateste si alte astfel de evenimente in viitorul apropiat.

In momentul de fata, PROFI este cel de-al doilea mare retailer din comertul modern din Romania, avand 217 magazine in 39 de judete si un numar de peste 5000 de angajati.

În 2015, Profi și Mega Image vor deschide 200 de magazine
Autor: Meat MIlk  /   marți, 6 ianuarie 2015

Profi și Mega Image și-au propus ambiții mari de extindere pentru anul 2015 și vor deschide 200 de magazine. Pentru atingerea acestui obiectiv, lanţurile de supermarketuri şi-au bugetat pentru acest an circa 100 de deschideri fiecare, cele două reţele urmând a se bate pentru titlul de campionul expansiunii, titlu câştigat în fiecare...

Viitor incert pentru Billa România, în 2015
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 8 decembrie 2014

Potrivit ultimelor informații care circulă în piață, anul 2015 pare a fi incert pentru Billa România, germanii de la Rewe făcând primii paşi către vânzarea supermarketurilor Billa, rețeaua ajungând a fi cel mai mic jucător din comerţul modern local În prezent, Billa România deține doar puțin peste 80 de magazine, cu un volum de...